D1 Budimír - Bidovce

Sú zvodilá už aj na mostoch? Som ani nedúfal..
Po presmerovaní na novú vetvu predpokladám rekonštrukciu mosta na privádzači nad I/20 a napojenie privádzača na most ponad D1. Nasledne tam budú môcť dočasne prehodiť smer PO->KE, aby mohli začať rekonštrukciu pravého jazdného pásu D1.

podla vizualizacie ma vetva KE->PO pruhy 2:
[album]34545[/album]
a tu na foto vidiet vedla seba tie mosty na krizovatke Budimir http://www.kosice-estranky.sk/clanky/vystavba/projekty—dopravne/dialnica-d1—budimir—bidovce.html#nanogallery/nanoGallery1/6482774085481970561/6623403042692814610
2 vnutorne su povodne/existujuce a budu pre smer PO-KE a KE-PO - akurat sa zmierni trocha ta zakruta z PO do KE
2 vonkajsie mosty su nove a budu sluzit pre MI-KE a KE-MI

otazka znie ci premavka do PO ostane po povodnom moste teda vnutorny pravy alebo sa este docasne spusti po vonkajsom (celkom vpravo) kym sa ten povodny nejako zrekonstruuje resp. sa upne sfinalizuju vetvy KE-PO aj PO-KE?

nepíšeš to úplne:
2 vnutorne su povodne/existujuce a budu pre smer PO-KE a KE-PO - akurat sa zmierni trocha ta zakruta z PO do KE
2 vonkajsie mosty su nove a budu sluzit pre MI-KE a KE-MI + Budimír/Vajkovce-PO/MI a opačne + budú použiteľné aj pre KE-PO a opačne

bude sa to rekonštrukovať ako som písal, len kroky môžu byť iné.

chcel som dat video ze maju pripravene po celej dlzke zvodidla a oni ich uz aj osadili??

video mozes kludne pridat

už dlho tu nikto nedal video z dronu alebo autokamery

dnes som isiel okolo Bidoviec a napriek snehu bol na stavbe celkom pohyb. Nove videjko by super…

dnes tam este starsie a zajtra prebehnem a dam novsie

Video z 22.11.2018, zaber z useku pri obci Budimir, akurat davali zvodidla youtube.com/watch?v=rmlKAU- … e=youtu.be

stihnu do konca roka presmerovanie smer KE -Po a Po -Ke po nových vetvách?

myslim si ze smer PO urcite dnes to prejdem udajne su namalovane ciary a zvodidla

takže len ke - po? a kedy asi? lebo ked nasnezi tak ta jednosmerna premávka bude katostrofa ked nespustia cim skor novu vetvu ke-po

KE => PO by tento rok mali stihnut (BTW, robila sa uz zatazkavajuca skuska novych mostov ??? ), PO => KE myslim ze nehrozi, tam je este roboty ako na kostole. Najma vsak s ohladom na pocasie nemozu klast asfaltovy koberec. Aj podla postupu prac na vetve KE=>PO odhadujem, ze vetvu PO => KE spustia az niekedy okolo velkej noci. Ono z casoveho hladiska aj tak viac suri spustenie vetvy KE=>PO, kedze tato viac brani pracam na buducom telese D1 v mieste krizovatky

Vetva PO ==》KE bráni rekonštrukcii časti pravého jazdného pásu, dočasne bude musieť byť vedená protismerne cez vetvu KE==》PO.

ano, sú tomu asi dva mesiace, co som na moste v smere KE – PO videl zoradených asi 12 nalozených nakladiakov…

Keby by to malo byt presmerovane na novu vetvu ke - po?

na moste ponad torysu na R2 pri olsanoch su uz zabradlia

NDS to už prebrala, závisí od toho ako rozhodne KDI. Malo by sa to spustiť okolo 8.12.

Aktuálne foto z celého úseku alebo video z dronu nemá niekto?

Pri Rozhanovciach uz stoja stlpy na buducej D1 pre pokladku protihlukovej steny

gallery/image_page.php?album_id=263&image_id=40890