či 2020 alebo 2030 bude jedno lebo vtedy snáď bude rozšírená jednotka do Senca (v 2030 určite) a takmer nikomu nebude tá MÚK chýbať.
Vlados keby si mal pravdu bolo by top fajn, žial pravdu nemas. Pokial nepostavia križovatku Triblavina, ostatne useky budu stat. Cize ak OZ a iní podivínovoa to budu blokovat do 2030 tak do SC do 2030 rozsirene nic nebude. Teda urcite nie D1. A ked som videl nacrt Starej seneckej tak neverim ani jej. Dokonca si myslim že to este aj Spaniely budu cakat, kym sa rozhybe rozsirenie od Vajnor po nov krizovatku na D1, lebo v tom case budu nove volby.
OZ Triblavina žiada vládu vyšetriť podozrenia z trestnej činnosti pri výstavbe diaľnic:
nasadoprava.sk/oz-triblavina-zi … e-dialnic/
Veľmi zaujímavý dokument o rozšírovani dialnice:
google.sk/url?sa=t&source=w … BUKRFYyDFZ
na strane 2 je prehľadná mapa, kde je krásne vidno aké je križovatka oligarchia zbytočná. napojenie Pezinku je čisté sci-fi, hlavne keď už jedno napojenie na D1 majú.
na strane 3 nie je zakreslená MÚK Čierna voda, namiesto nej je východný obchvat Vajnor. bodaj by sa to takto stavalo. na mape je zakreslený aj MÚK Grob, tá by bola ďaleko užitočnejšia ako Triblavina. po Trnavu sa počíta s viacerými MÚK… kto ešte nemá MÚK do garáže nech sa hlási v kancelárii pána ministra.
na strane 4 vidno nezmyselne vedenú cestu Vajnory-Čierna voda. nielen zbytočný most ponad D4 a cestu 1+1 ale aj tá húsenková dráha. to sa fakt nedelo napojiť na najbliší kruháč?
dvojpruhové vjazdy a výjazdy ku kolektoru s MÚK Senec sú zbytočné prehnané. komické je “ukončenie” MÚK na servernej strane nakoľko medzi skladmi nie je územná rezerva na 2+2.
Oznamenie o zmene stavby pred dokončením :
m.chorvatskygrob.sk/download_fil … ?id=945896
Tot otazka, spravia napojenia spon na staru seneckiu alebo nie? lebo namietky boli, ale vsetky zamieta sa. Nerozumiem preco
vie k tomu “SO 102 - 00 - v znížení nivelety” niekto uviesť niečo viac?
Laky, ano napojenie na staru senecku je v plane , co je horsie len ako “docasne” napojenie a cez CSS ..
ta skola je kocurkovo, pozemok kupeny na skolu starosta ignoroval a kupil dalsi od starlandu, pre ktory je skola zvysenie atraktivity lokality … vystavba, resp. skladacka skoly nema fin krytie, vyzera to na nutenu spravu.
a to stavebko uz je pravoplatne, ci sa niekto odvolal? Blokacnu parcelu 5140/3 v KU Bernolakovo na zjazde z kruhaca ma stale Starland takze bez toho aby to im vyhovovalo si nikto ani neprdne.
Citácia z Facebooku Ministeratva Dopravy:
“Kedy bude dokončená Triblavina a D4R7? Sledujte nás zajtra LIVE o 8:30 hod. Minister dopravy Arpád Érsek sa spolu s predsedom Bratislavského samosprávneho kraja Jurajom Drobom a zástupcami starostov z regiónu vyjadrí k prieťahom pri získavaní kľúčových povolení, ktoré sú potrebné na plné rozbehnutie dopravných stavieb.”
… Sám som veľmi zvedavý na vyjadrenie
vzhladom ze zdruzenie starostov z podunajska odsudili aktivity aktivistov OZ kriklavina, tak sa bude podla mna aj droba snazit ist v tom smere, ze je to kontraproduktivne, a ze prieskymu ukazali, ze je to blbost, a ze sa bude droba sustredovat na VHD
edit: to ze poda OZ kriklavina rozklad bolo jasne, ale vie niekto ako dopadla ta tlacovka ?
Aquila, tu je záznam z celej tlačovky, konečne to minister povedal na plnú hubu
facebook.com/ministerstvo.d … 180231604/
A to sa mozu furt donekonecna odvolavat? Ci ako je mozne ze sa to natahuje roky?

A to sa mozu furt donekonecna odvolavat? Ci ako je mozne ze sa to natahuje roky?
no keby chlapci a dievcence z NDS nepripravili uz 15tu verziu ako to tam chcu stavat tak by sa nemohli … najprv to bolo s kolektormi, tj 2+3+3+2, potom ze kolektory nie a 4+4 … tak sa “odvolali” ze nie takto je to v UP schvalene … potom, ze “kompromis” 5+5, takze zas mali pravo sa vyjadrit … a nakoniec teda MD ako stavebny “organ” buchlo po stole, ze 4+4 ale dame vam tam rezervu pre kolektory … kebyze si ich niekto z vlastnych potom niekedy chce postavit. takze teraz sa odvolali zas. Keby sa nevymyslalo a koncepcne sa planovala oddelena lokalna a dialkova doprava tak by sa nikto neodvolaval.
OZ Triblavina ma zaujem aby boli kolektory lebo teda okrem povedzme nadsencov, Mrvu ako politika, ktory potreboval temu pred volbami aby ho bolo vidiet je tam silne zazemie ludi povodom z vajnor jestli se nepletu ktori maju pozemky na CV ale nie tam kde je triblavina ale skor triblavinska cesta. tam mali mat napojenie na kolektory (triblavinska cesta) ale kedze kolektory nebudu, tak nebudu ich pozemky mat taku atraktivnot ako pozemok starlandu ktory ma to neuveritelne stastie, ze prave pri kjeho velkom pozemku sa stavia krizovatka triblavina. (toto je taky starsi clanok k tomu: aktuality.sk/clanok/485224/ … -uradnikov )
na druhej strane keby NDS nevymyslala, s kolektormi to mohlo stat uz fakt par rokov a bol by klud. Netvrdim, ze to rieseni by bolo dobre, ja som za komplet oddeledie dialkovej a lokalnej dopravym len tiez si nie som isty uplnou uprimnostou ohladom toho preco vlastne kolektory nie. V kazdom pripade ak su kolektory zle tak ich mali hlavne nenaplanovat a tiez by bol pokoj.
mel, len to sme tu preberali do detailu, preco zrazu prisli s kolektormi .. a tym megalomanstvom..
tu je krasny dokaz ako povedne mala vyzerat triblavina , nez si to skupinka na kraji a na midop neprekreslili na kolektory .. a nez stat zistil, ze je to sialene drahe .. kde povodne mali byt kolektory len v saomtnej krizovatke (aj beztak zbytovcnej).
no a sudruhou nenapadlo nic lepsie, ze sak potiahneme tie kolektory od BA po trnavu.. co na tom, ze nikde v Europe take nieco neni ..
[album]3182[/album]
kazdopadne MUK triblavina aj MUK cierna voda/vajnory su vyslovene developerske nekoncepcne a zbytocne krizovatky, ktore nikdy nemali vzniknut.
absolutne sa neriesi navazuja siet, obchvaty grobov su uplne od veci, obchvat ciernej vody ani len na papieri neni a to sa mozu testi, ze si vyboxovali prejazd kvantum aut cez ciernu vodu po doslova polnej ceste.. gratulacia..
vychodny obchvat vajnor, skapacitnenie rybnicnej a obchvat grobov by poriesilo radovo viac a za menej .. ale to by uz nebodaj bolo koncepcne a to sa na slovensku nenosi
aquila, len som reagoval na Pascalwb ako je mozne ze sa zas odvolali inak plny suhlas kolektory i krizovatky.
Stavbu križovatky Triblavina treba zrušiť
a ja plne suhlasim
O križovatke Triblavina sa už toho popísalo dosť. Najskôr sa mala stavať spolu so súbežnými pásmi, tzv. kolektormi, potom štát projekt zmenil a kolektory zrušil. Ozvalo sa občianske združenie Triblavina so svojim protestným hlasom, ale štát trvá na svojom a k pôvodnému projektu sa vrátiť nechce. Podľa predstáv štátnych inštitúcií má snáď najvyťaženejší úsek diaľnice privádzať autá smerom od Senca do Bratislavy až v štyroch pruhoch v každom smere, a to bez kolektorov. Výsledkom tohto konfliktu je…
Každý z okolia triblaviny vidi že popri dialnici žiadne obce niesu a kolektory napajali len polia sukr. vlastnikov. Presne ako pise autor članku, že je totalne nepochopitelne ze št. Cesta 3.triedy je kusok vedľa aj s mostom, kt. sa musi zburat a my ideme stavat novu v strede pola. Za toto by mali dať niekomu anticenu cezar.