Prečo sa tie mosty cez diaľnicu stavajú také prudké stúpania a prudké klesanie a strašne úzke?
Plná huba rečí o podpore cyklistiky a potom takéto mosty …
Chodím na takýchto mostoch na biku a neraz som tŕpol či ma nedá dole nejaký rychlovodič …
Na bicykli nemas co hladat mimo mesta. Mas pekne jazdit po cyklochodnikoch co si pre teba mesto pripravilo. najprv sa natrenujes na 6m cyklochodnika na Popradskej a ked budes dobry, mozes ist jazdit na 750m hlavnej. Pekne hore-dole okolo zahradiek
to nemyslis vazne toto co si napisal to myslis vazne pri taketo cyklo infrastrukture ako je u nas? kde mas realne cyklotrasy kolko %tach popri cestach? nepoviem keby si takuto teoriu aplikoval pre stat ako holandsko kde je cyklistika priorita budiz, ale u nas? nerealna blbost..cestam sa nevyhnes, musis aj ja ako bajker mam velmi casto problem ist niekde bajkom pokial mam moznost samozrejme vyuzijem cyklotrasy ale ak takato moznost nie je tak je velky problem a castokrat na vyber nemas.. takto napr (uvediem typicky priklad) musim casto riskovat ked idem od kosic na kostlolany cestou smrti doslova.. ano sice mas moznost ist aj cez les ale castokat tato trasa nie je prechodna najma po dazdoch ,inac sa tam nedostanes.. ide o trasu medzinarodnu eurovelo11 a dlhodobo sa to neriesi (ma ist popri hornade cyklotrasa) ako inac potom mas ist ak je cesta cez les neschodna? len po ceste ine ti neostane hoci tam riskujes doslova zivot a podobny problem je aj dalej ked ides smerom na presov, tiez eurovelo11, dlhodobo pre cyklistov nerieseny usek.. kadial mas ist ak nie po ceste kde chodia auta? uz som kvoli tomu pisal aj ministom dopravy a velky prd ,nic sa ani nepohlo.. vuc vramci kosic na to prdi z vysoka kazdy ma len same vyhovorky preco sa to neda..
@yoggy mozeme sem implementovat nejaky tag na sarkazmus prosim?
v tom pripade jasne.. sorry za reakciu..