Hm, teraz trochu nerozumiem - prečo by som nemal plné právo platiť ročnou zásobou stravných lístkov? Len preto, že hypermarket má otvorené z 20 pokladní tri a všetci sa ponáhľajú?
O tomto subjektivizme som vravel - obvinia človeka, že zdržuje, ale tí, ktorí ho obvinia si vôbec neuvedomujú, že si nákup nechali na poslednú chvíľu a vlastne sú rovnakí, ak nie väčší egoisti, lebo by chceli aby vtedy keď nakupujú oni, šlo všetko hladko a rýchlo a aby nemuseli čakať.
A nie, nebojte sa, ľavý pruh neblokujem ![]()
Čo sa týka klopania na dvere u lekára - nikdy nevieš, kto má na to aký dôvod. Aj mne sa už stalo, že ma poslali na testy a potom mi povedali, nech sa vrátim a nech zaklopem, aby som podal sestre papier. Ty vôbec nevieš o čo ide, vidíš len, že sa “predbieham”. Ale to, že som tam bol už dve hodiny pred Tebou a vystriedal za ten čas päť testovacích ambulancii, to už nevidíš.
Cez plnú čiaru predbieham - na úsekoch, kde je tá čiara posledných 50 rokov len obnovovaná, hoci terén a výhľad sa úplne zmenil (napríklad zmizli stromy).
Alebo na dlhej rovnej ceste, kde z nejakého dôvodu tá plná je tiež - týpek predomnou ide 70km/hod., mám sa teda vliecť za nim? Nie, ja ho predbehnem, nebudem stresovať jeho, ani seba.
Nie som peroxidová blondínka, ale tiež chápem tých, čo zastavia pred obchoďákom cez dve miesta - mnohí to totiž robia preto, lebo extra puntičkársky lipnú na kráse ich autolaku, ktorý pri obchoďákoch veľmi často niekto oškrie. A keď zastavíš cez dve miesta, je tam kopa priestoru aby ho neoškreli.
Ja to nerobím, lebo mám 15 ročnú feliciu ![]()