Co vas v premavke najviac vytaca?

Hm, teraz trochu nerozumiem - prečo by som nemal plné právo platiť ročnou zásobou stravných lístkov? Len preto, že hypermarket má otvorené z 20 pokladní tri a všetci sa ponáhľajú?
O tomto subjektivizme som vravel - obvinia človeka, že zdržuje, ale tí, ktorí ho obvinia si vôbec neuvedomujú, že si nákup nechali na poslednú chvíľu a vlastne sú rovnakí, ak nie väčší egoisti, lebo by chceli aby vtedy keď nakupujú oni, šlo všetko hladko a rýchlo a aby nemuseli čakať.

A nie, nebojte sa, ľavý pruh neblokujem :slight_smile:

Čo sa týka klopania na dvere u lekára - nikdy nevieš, kto má na to aký dôvod. Aj mne sa už stalo, že ma poslali na testy a potom mi povedali, nech sa vrátim a nech zaklopem, aby som podal sestre papier. Ty vôbec nevieš o čo ide, vidíš len, že sa “predbieham”. Ale to, že som tam bol už dve hodiny pred Tebou a vystriedal za ten čas päť testovacích ambulancii, to už nevidíš.

Cez plnú čiaru predbieham - na úsekoch, kde je tá čiara posledných 50 rokov len obnovovaná, hoci terén a výhľad sa úplne zmenil (napríklad zmizli stromy).
Alebo na dlhej rovnej ceste, kde z nejakého dôvodu tá plná je tiež - týpek predomnou ide 70km/hod., mám sa teda vliecť za nim? Nie, ja ho predbehnem, nebudem stresovať jeho, ani seba.

Nie som peroxidová blondínka, ale tiež chápem tých, čo zastavia pred obchoďákom cez dve miesta - mnohí to totiž robia preto, lebo extra puntičkársky lipnú na kráse ich autolaku, ktorý pri obchoďákoch veľmi často niekto oškrie. A keď zastavíš cez dve miesta, je tam kopa priestoru aby ho neoškreli.

Ja to nerobím, lebo mám 15 ročnú feliciu :slight_smile:

michael89, plny suhlas najma co sa tyka tej plnej ciary. nechapem ako ich maluju a obnovuju. su plne ciary kde sa da v pohode bezpecne predbiehat a su prerusovane kde by som to nerobil za nic na svete.

michael nebudem dalej rozvijat tie zivotne situacie, kedze toto nie je sociologicke forum. Ale proste ked sa clovek sprava v beznom zivote ako bezohladny ignorant, bude taky aj za volantom, ziadna autoskola mu nepomoze a je zbytocne sa nad tym rozculovat

michael, len k tomu parkovaniu. ked sa niekto boji o lak, tak nech zastane na odlahlejsom prazdnom mieste parkoviska kde je miesta dost a nikto sa k nemu nebude tlacit.

Uz dlhsie vravim, ze vsetka ta elektornika a automatika v autach je na skodu… V zime som sa rozculoval, ze za hustej hmly stretavam kopu aut, ktore vpredu svietili len dennymi a vzadu nic.

Vcera, Donovaly, pred desiatou vecer, nasledovala konverzacia;

“Prosim Vas, v akom rezime mate svetla?!”
“Automatika…”
“Vzadu Vam vobec nic nesvieti!!!”
“Ja neviem ako si to prepnut…”
“…”

Tak som pani vysvetloval, co su tie kontrolky na palubnej doske, ze co ma svietit pri stretavacich… :unamused:

ono to na skodu nie je, podstatne je naucit to ludi pouzivat, ja akonahle slnko ide nizsie nez je zdrave tak idem na stretavacky, hmla, dazd, sneh detto. + hmlovky v hmle, ale predne iba ked je husta.
ale co ma vie vytocit viac je ked idem po ceste a predomnoou ide niekto 60 km/h po rovine aj ked moze ist 90 km/h, samozrejme predbehnut sa ho neda lebo doprava v protismere nepusti. :slight_smile:

Kto nedokaze ist po rovine 90 km/h nech ma radsej vezmu vodicak. Ja mam vsak najradsej exotov co sa na rovine nedaju predbehnut, duju 120 (resp. busy idu jednym kolesom pre istotu za stredovu) a v neprehladnych zakrutach kde by sa ale inak kado ist v poho 95-100 navi sa terigaju 45.

Tak zase keď je cesta v zlom technickom stave a nechcem si na nejakom veľkom výtlku poškodiť auto. Napr. tento víkend som išiel po I/64 tiež miestami 60 km/h. Od zjazdu z D1 po Mníchovu Lehotu tuším je to tam hrozné.

Ja hovorim o kasickej asfaltke, sice poplatanej ako sa da.

Mňa najviac štve to, ako často a zbytočne ľudia používajú autá.
Ako si v nich vyvážajú zadky po jednom kuse a potom nadávajú a sharujú fotky, ako hodinu trčia v zápche.
Rovnako ma štvú arogantní, drzí a hlúpi vodiči, ktorí svojou agresívnou jazdou ohrozujú VŠETKÝCH účastníkov cestnej premávky.