Co by som rad na fore oznamil, ale netrafil som temu

Sem mozte presuvat prispevky, ktore su na danom mieste OT,
ale maju nejaky obsah a niekomu sa mozu zist a preto nepatria do kosa.

[size=75]Nutne, aby predchadzajuci prispevok bol prvy
B;
[/size]

Občianske združenie Trebišov nahlas vyjadruje podporu Petícii za zachovanie využitia územia tokajského regiónu Slovenska výhradne na pestovanie viniča, cestovného ruchu, agroturistiky a vínnej turistiky. Ako dnes agentúru SITA informoval predseda OZ Gejza Gore, „odporúča svojim členom, sympatizantom ako aj občanom mesta Trebišov, aby svojim podpisom petície prezentovali svoj občiansky postoj,“ informoval Gore.
Ako ďalej uviedol, Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky v Bratislave skonštatoval možné ohrozenie kvality produkcie v Tokajskej vinohradníckej oblasti vybudovaním Nového energetického zdroja v Trebišove. Vplyv exhalátov, imisií produkovaných tepelnou elektrárňou sa v zvýšenej miere prejaví práve na kvalite pôdy a produkcii hrozna a vína z najkvalitnejších plôch. Negatívne vplyvy sa budú vo zvýšenej miere prejavovať až v neskoršom období.
Podobné poškodenie produkčných tokajských vinohradov prachovými emisiami hrozí aj v prípade povolenia ťažby perlitu povrchovým spôsobom pri obci Bara.

slovensko.hnonline.sk/c1-2291985 … nie-tokaja

Dáme trošku recesie.. :wink:

Celé dlhé štyri roky som čakal na túto chvíľu, keď Vám v dnešný deň budem môcť sem zas niečo napísať.. :laughing:

:bulb:

huh, teraz som zistil, ze jedinym prispievatelom do tohto vlakna som bol az do dnesneho dna iba ja… :open_mouth: :laughing:

Urobte niečo s tou fotogalériou(admin, moderátori), P. Olejár tam vložil posledne nejaké foto, čo to nehorázne roztiahlo stránku!

? Aky prehliadac pouzivas? Mne ide vsetko normalne :slight_smile:

mimochodom, galeriu mozu upravovat iba admini.

Ad Andrej: IE7, nuž neviem.., možno to blbne iba mne..? Je tam roztiahnutý text komentára k tým obrázkom. Neva, skúsim neskôr, možno sa to upraví..? Ďakujem Ti.

Aha, no IE je celkovo nevhodny pre phpBB fora (a keby len tam) :slight_smile:, pouzivaj radsej firefox alebo operu, v nich to ide bezchybne :slight_smile:.

suhlas, godzilla rulez :slight_smile:

hej, robia to tie shitware prehliadace ako IE, maxthon a avant browser. firefox, opera a netscape mi funguju.
mimochodom ohladom fotogalerie je tu tema dialnice.info/viewtopic.php?t=737 :sunglasses:

ja mam IE 7 a mne to neblne. aspon som na nic nedosiel. aky presne obrazok ?

ludkovia ak je IE akoze interner explorer tak to neblbne ani mne :smiley:

mne IE 7 obcas vyvadza take veci, ze sa odhlasim, ale v zozname dole sa stale vidim… a ked sa chcem naspat prihlasit, nejde to

a pozri co je aj pod tym :wink: Tieto dáta sú založené na aktivite užívateľov počas posledných 5 minút
to znamena ze ked sa odhlasis, niekolko minut este budes v zozname.
to ze ta nejde prihlasit, to neviem co ma znamenat, ale ak ta potom na druhykrat prihlasi, to je vecny problem, musis zadat adresu s www na zaciatku (vyriesit sa to da troma riadkami do .htaccess :unamused: )

nie nie, ked sa normalne odhlasim, z dolneho zoznamu hned zmiznem :slight_smile: obcas sa ale stane to, co som popisal v predchadzajucom prispevku

Mne to robí tiež.

mne tiez :wink: