Prinútili ma okolnosti napísať sem ešte jeden príspevok. Okolnosťami je alarmujúci počet e-mailov a dokonca telefonátov k môjmu zdravotnému stavu. Ako vidím, nikdy nie je dobre = či informujem či neinformujem, stále to nevyhovuje. Moje zdravie je však výlučne moja vec. O názory typu: “veľa zdravia”, “máme právo poznať situáciu” a podobne, nestojím.
To, čo sa píše na pravde, kronike a niekťorých ďalších fórach je z veľkej časti pravda. Trpím vážnou chorobou, ktorá spôsobuje ochabovanie svalstva. Vidím, že okruh 1000 ľudí v Grécku to stačil rozniesť ako hnoj na záhrade s vidlami.
Na internete k tomu nájdete dosť všeobecných informácií, každý lekár vám povie, že je to individuálny vývoj. Ja chodím sám, pracujem sám a všetko de facto zvládam bez problémov. Ak mám skončiť na vozíku, skončím, ak by to pokračovalo ďalej, verte mi, že to ukončím sám. To posledné, čo mi chýba je, aby sa o mňa niekto staral a ja som nič nemohol … smola je, že sa to na 100% stane, je len otázka, či o rok alebo o desať. Áno, áno, veda ide vpred, akurát, že ja nemám pred sebou celý život, aby som mohol na niečo čakať. Takže, čo sa má stať, nech sa stane. No a že mám paličku ? Mám, akurát, že ja ju mám dlhé roky.
Ad rakovina, nie je to potvrdné: dnešné výsledky. Je to nezhubný útvar v tele, ktorý pôjde von. Ale najskôr o pol roka. Ad hladina markerov v krvi: pravdou je, že ich hladina je zvýšená, ale to sa dá prisúdiť fáze liečby. Klamem v tomto: možno áno, 3x stačilo rôznym operáciám. A nevzdávam sa, …
Záver: môj zdravotný stav je vzhľadom na moj vek 64 (spokojný B; ?
) rokov dobrý. Koľko ľudí už kde-čo nemôže a ja prakticky všetko.
Tu, kde som, je výborne. Podarilo sa mi síce dokonca zablúdiť, ale inak je tu výborne.
Ten kanadský vzduch mi už chýbal. Cez víkend odchádzam na zrub, takže tu nebudem, bez ohľadu na víťazstvo konzorcií v PPP. Ak to bude Vinci, nevrátim sa ani tak skôr - možno ani nebude treba. ![]()
Je tu 112 nových príspevkov, to je za 2 dni celkom slušné.
Ja vás moc neobohatím. ![]()
Takže tak to vidím ja. A vy, čo budete papágajovať na kronike - nech sa páči.
Hlavne pre IP = áno, píšem z Toronta, akurát schválne skús odkiaľ približne. ![]()