…zase nemusime ist do detailov
ak ti to tak vadi, tak vytvor novu temu “tunely na lesnych cestach”
Lebo v detailoch je pravda ? Ja som stručne a slušne požiadal, aby diskusia prešla plynule do témy “lesné cesty”, tam aj patria lesné tunely. Nejde o detaily, ale o fakty. Je to odborné fórum, … nie “JPP - jedna pani povedala”. Ak ti to veľmi ide na nervy, nevšímaj si ma tu.
Joj a este ma napadlo, pred obcou Mytna je odbocka do obce Pila. Ta odbocka je tiez nieco ako tunel, aj ked je to vlastne presypana konstrukcia po ktorej na vrchu ide zeleznica…
Tunely v zeleznicnych nasypoch by som sem nemontoval. To by sme potom mohli vymenovat kazdy podjazd na Slovensku.
Presne ako Nevedko píše, … lebo to aj v BA je jeden.
Držte sa témy. A keďže zatiaľ cestných tunelov na Slovensku veľa nie je, nepíšte sem radšej nič. Ak tak vaše názory, kde by mali nové tunely stáť (vynechajte diaľničnú sieť).
Podrobnejšie informácie, aj fotky z jediného cestného tunela (diaľničné vynechávam a taktiež všetky tie, ktoré neslúžia pre autá)
… Tunelová rúra, pohľad smerom na Rožňavu:
Tunel na Bielej hore by mal mať 1,5 km
Stratenským tunelom som prechádzal, je to zážitok, keďže so bol mladší a to u nás ešte nebol ani žiadny diaľničný tunel. Vyskúšal som si na bicykli aj tú cestu okolo a v tomto prípade ten tunel je obrovská pomoc. Tá cesta okolo je ako atrakcia nádherná, lebo je to v podstate kaňon, skalné úbočia a potok a krúti sa tam ako had.