Cestné horské priechody v SR

cela dzka stala 130 eur?

to je jasne, ze si nevymyslas, to “odpozerali” od SSC, na usekoch I/2 pri Kutoch a na I/51 pri Senici /smer Holic, asi 2 km od SE v dlzke 1,5 km/

sfrezovane vyjazdene kolaje - uz asi 3 roky. medzitym sa vyjazdili znovu dalsie, odlamuje sa krajnica a na useku je “x” vytlkov v lete aj v zime. uz dlho sa chystam to odfotit, … ale radsej budem asi fotit useky ciest II. a III. triedy v okresoch SE a MY.

Keby to toľko stálo, tak to museli striekať vodourieditelným Primalexom :laughing:

cize meter stoji 130 eur?

Vcera som si presiel Dobsinu a Vernar v smere RV-PP. Dobsinu (po krizovatku s I/66) hodnotim pozitivne, povrch je OK, znacenie viditelne, da sa predbiehat. Len za mestom Dobsina sa popri ceste motalo vela ciganov, aspon ze boli v reflexnych vestach. Vernar je v podstatne horsom stave, ciary nevidno, povrch rozbity, predbiehat sa nedalo vobec. Nastastie bol kamionista slusny a na vrchole zastal

[video_youtube]YouTube
Prekvapilo ma, ze ta cesta bola vo velmi dobrom stave, ziadne velke jamy, hrby alebo kolaje. Sice nespevnena, ale rovnejsia ako niektore rozbite asfaltky :slight_smile:

to sa da prejst cele autom (Jelenec-Liptovske Revuce), alebo cesta konci v lese?

Pozrel si to cele? Zacinam v dedine a koncim na I/59 kusok pod Motyckami. Je to oficialne cesta tretej triedy 059007.
maps.google.com/maps?saddr=Unkn … sz=18&z=14

parada, cudo, ze si tam nikoho nestretol :slight_smile:

2 cyklistov, jeden ale nie je v zabere a isiel som tadial okolo 18:00, tak ostatni uz asi doma :slight_smile:

Malý Šturec
[video_youtube]YouTube

…tak a priechody na hlavnych tahoch cez Nizke Tatry mam komplet :slight_smile:
:arrow_right: youtube.com/playlist?list=PL … iACbrP0Vbg

youtube.com/watch?v=6sb8dnkxnlI

video: Branisko…usek I/18 od MUK Siroke po MUK Beharovce…ak by nahodou niekto na nho uz zabudol alebo niekto este ani nevidel :slight_smile:

sorry za troska nizsiu kvalitku, je to snimane v rozliseni o troska nizsom ako zvycajne :slight_smile:

Na častiach Braniska od Chvalabohu do Korytného je položený nový asfalt dokonca aj s namaľovaným značením.

Update: youtube.com/playlist?list=P … iACbrP0Vbg

Pribudla Soroska zo vcera…