cela dzka stala 130 eur?
to je jasne, ze si nevymyslas, to “odpozerali” od SSC, na usekoch I/2 pri Kutoch a na I/51 pri Senici /smer Holic, asi 2 km od SE v dlzke 1,5 km/
sfrezovane vyjazdene kolaje - uz asi 3 roky. medzitym sa vyjazdili znovu dalsie, odlamuje sa krajnica a na useku je “x” vytlkov v lete aj v zime. uz dlho sa chystam to odfotit, … ale radsej budem asi fotit useky ciest II. a III. triedy v okresoch SE a MY.
Keby to toľko stálo, tak to museli striekať vodourieditelným Primalexom
cize meter stoji 130 eur?
Vcera som si presiel Dobsinu a Vernar v smere RV-PP. Dobsinu (po krizovatku s I/66) hodnotim pozitivne, povrch je OK, znacenie viditelne, da sa predbiehat. Len za mestom Dobsina sa popri ceste motalo vela ciganov, aspon ze boli v reflexnych vestach. Vernar je v podstatne horsom stave, ciary nevidno, povrch rozbity, predbiehat sa nedalo vobec. Nastastie bol kamionista slusny a na vrchole zastal
[video_youtube]YouTube
Prekvapilo ma, ze ta cesta bola vo velmi dobrom stave, ziadne velke jamy, hrby alebo kolaje. Sice nespevnena, ale rovnejsia ako niektore rozbite asfaltky
to sa da prejst cele autom (Jelenec-Liptovske Revuce), alebo cesta konci v lese?
Pozrel si to cele? Zacinam v dedine a koncim na I/59 kusok pod Motyckami. Je to oficialne cesta tretej triedy 059007.
maps.google.com/maps?saddr=Unkn … sz=18&z=14
parada, cudo, ze si tam nikoho nestretol
2 cyklistov, jeden ale nie je v zabere a isiel som tadial okolo 18:00, tak ostatni uz asi doma
Malý Šturec
[video_youtube]YouTube
…tak a priechody na hlavnych tahoch cez Nizke Tatry mam komplet
youtube.com/playlist?list=PL … iACbrP0Vbg
youtube.com/watch?v=6sb8dnkxnlI
video: Branisko…usek I/18 od MUK Siroke po MUK Beharovce…ak by nahodou niekto na nho uz zabudol alebo niekto este ani nevidel
sorry za troska nizsiu kvalitku, je to snimane v rozliseni o troska nizsom ako zvycajne
Na častiach Braniska od Chvalabohu do Korytného je položený nový asfalt dokonca aj s namaľovaným značením.
Update: youtube.com/playlist?list=P … iACbrP0Vbg
Pribudla Soroska zo vcera…