Cestná sieť všeobecne

Moderátori sú jednotlivci (alebo skupina jednotlivcov), ktorí denne dohliadajú na fórum. Majú oprávnenie upravovať alebo odstraňovať príspevky a uzamykať, odomykať, presúvať, odstraňovať a rozdeľovať témy vo fórach, ktoré moderujú. Vo všeobecnosti moderátori dohliadajú, aby používatelia často nediskutovali mimo tému alebo odosielali urážlivé alebo obťažujúce príspevky.
ked toto nebol ukazkovy pripad OT tak uz neviem co. na fore tusim sme som videl za toto aj mazanie prispevkov a ked sa to opakovalo zablokovanie uzivatela.

ked uz si sa ozval tak by si mal pamatat ze loz ma kratke nohy. konkretne si napisal toto:

pravda je vsak ina:

keby som bol obycajny prispievatel uz davno zalozim temu kde tuto a dalsie nepravdy zhrniem a spravim hlasovanie o tebe. ty si jeden z mala s ktorym mam fakt problem nie preto aky mas nazor ale preto ako podsuvas a ako si vymyslas nepravdy a skryvas sa za slobodu slova. v tom si podobny ako tento stary pan. skor akceptujem ostre nazory inych ktore sa ale netvaria ako zarucena informacia. ty nemusis nikdy hladat na webe clanky ani ine dokazy ty nieco napises a tak to je, presne ako tento stary pan.