Vcom by mal spocivat tento maly obchvat. Kde najdem podrobnosti ???
Ak ide iba o posun starej cesty , ktora bezi cez mesto cca 100 vedla tak su to vyhodene prachy… tu je potrebne dobudovat obchvat celeho mesta !!! 360 milionov Sk za cca 1 km dvojprudovej cesty. To sme teda dopadli…Kde idu tie prachy ??? to sa mi snad sniva !!!
Presne, ten malý obchvat je len posun starej cesty. Jediná výhoda by bola, že Čadca si môže spraviť pešiu zónu aj v strede mesta. ![]()
na mapke k modernizacii zeleznicneho koridoru je to pekne zakreslene
gallery/image_page.php?album_id=46&image_id=10111
fakt je to jedna z tych najmenej potrebnych stavieb …
za tych 360 mio by sa dal urobit nejaky mini obchvat nejakej dedinky co by poriesilo viacej ako toto ..
bývam v Čadci a ta preložka cesty je viac ako potrebná ,každý deň nielen v popoludňajších hodinách sa cez mesto tvoria zapchi, každému tu už tečú nervy s tolkych aut ktoré idú cez mesto a preložkou sa konečne odkloní cela doprava mimo centrum ktoré je už dnes prakticky pešia zóna ktorú dnes rozdeľuje cesta
Mám pocit, že úsek D3 sa asi nebude najbližšiu dobu stavať, tak možno preto sa začne stavať táto preložka v Čadci ako kompenzácia. Aby sa aj na Kysuciach niečo postavilo ![]()
len tanto prelozka temer nic neriesi .. resp riesi len tych par dni, kedy je tunel odstaveny ..
Aj na starej ceste ostala znacna cast premavky, cize zmysel tato prelozka urcite ma. Otazka skôr znie, ci sa tieto peniaze nedali vyuzit lepsie.
ide sa podpisovat zmluva … zakazku vyhrala alpine slovakia a namiesto predpokladanej ceny 11,4 mio euro to bude stat 5,8 miliona ..
dalsia statna zakazka co mohla byt az o 100% predrazena…
V piatok začína výstavba obchvatu Čadce (nie však diaľničného).
Zdravím všetkých dovolil som si vytvoriť tému na obchvat Čadce ktorého výstavba sa pomalí záčina.Fotky som dal do galérie s názvom 1/11 Žilina -Čadca -hranica ČR budem ich pravidelne aktualizovať ak sa tam niečo zakopne.
vyborne, tesime sa na foto
velmi pekny fotoprehlad.
Je to skor privadzac, ako obchvat. A je zaujimave, ze SSC je v tomto pripade ochotna riesit vnutromestsku dopravu v meste, ktore ma naplanovany dialnicny obchvat.
to aj v PO ![]()
Zdalo sa mi, že niektoré domy by tam trochu zavadzali
Len dúfam, že nezbúrajú tú vynovenú historickú budovu pri pešom podchode. Tej by bola škoda.
ale ta tam naozaj akosi zavadzia fotka je v galérii
Ale skôr tam zavadzia tá šedohnedá budova s tmavozelenými oknami. Tipujem, že tá pojde preč. Tiež by jej škoda, kedže je tam miestne pohostinstvo. ![]()
no ale manželky sa potešia keď sa ta krčma zbúra
, uvidíme pofotime
po mesiaci som bol trochu pofotit obchvat Čadce- no nič nove sa tam nedeje je to tam trochu vyčistené po vyrúbe stromov zopár cigánov tam kopali ryhu pre nejaký drat ale keď som ich chcel odfotit tak kričali či som ešte nevidel “pracujúcich” cigánov.Inač nič nove bude sa stavať až na jar.
po zime prve fotky z obchvatu Čadce vo fotogalerii,už zhrli ornicu a navažaju kamenivo