Pozorovateľ,
ano, aj Diaľničiar “skĺzol”, … on sám to aj verejne hovoril, že to, čo ho najviac mrzí, je to, že takí ako Mesík ho nútia sa vyjadrovať smerom na takých (ako je Mesík) práve ich (Mesík a spol.) terminológiou.
tzv. “mesíkovčina”. 
A preto tvrdím, že si skĺzol aj ty. Veď nikto nie je dokonalý (tobôž ja
), len si to treba vedieť priznať a Diaľničiar si to aj priznával, … to nie je prejav slabosti, ale práve “veľkosti tej osobnosti”, … že už aj on je tam, kde Mesík a spol. 
Ja sa snažím nevytvárať takéto slová, … sú možno vtipné, ale sú vysoko urážajúce a takým (ako je Mesík) dávaš najavo, že je to úplne normálny spôsob vyjadrovania - asi sa nepovažuješ ze nenormálneho. Ešte niečo? 
Pozorovateľ, asi som ťa sklamal touto odpoveďou. Diaľničiar je v mojich očiach “king”, … aj keď nebol dokonalý (a vôbec nejde o to, čo písal na tomto fóre), no mal “veľkú silu”, napriek všetkým problémom a svojej chorobe, ktorá ho ničila posledné 3 roky pred jeho smrťou (a nezomrel na rakovinu) on sa tváril aj robil všetko preto, aby “rozdával” čo mohol, vedomosti, názory, … Ty si Diaľničiara nepoznal, nesúď aký je kto.
Takže, opakovanie je matka múdrosť - áno, Diaľničiar skĺzol tiež, podobne ako ty. Alebo ja.