Bezpečnostné pásy

pekné video :

youtube.com/watch?v=ifPVGpx7 … _embedded#!

mna by zaujimalo, ci aj tu mame ludi, ktori nepouzivaju pasy, lebo to vraj pri niektorych nehodach moze zachranit zivot :slight_smile:

ja ich pouzivam vzdy, okrem vyjazdov z garaze, alebo preparkovania na parkovisku

Od tragickej smrti princezny Diany uz sa zapinam vzdy. Keby mala zapnute pasy, mohli sme sa kochat jej krasou dodnes. Trochu OT ale pravda.

Ja pouzivam. Obcas, ked idem z nakupu domov (cca kilometer, mozno menej), tak nezapinam, ale mam zly pocit, kedze idem po 2+2.
Inak sa zapinam aj v taxiku, castokrat aj vzadu, najma na dlhych trasach. Ako vodic stale pouzivam handsfree. A zlostia ma auta bez zastierok na kolesa. Posledne dve menova by mali byt v povinnej vybave auta.

K tomu videu este jedna vec. Mnozia sa pripady u zien, kedy zle drzanie volantu a prstene na rukach, sposobuju po vystreleni airbagu jazvy na tvarach… info od komisara pri dopravnom skoleni.

Tak tie zásterky aj mňa hnevajú, (sice na novom aute tiež nemám :blush: ). Ináč ešte donedávna zásterky boli povinné, neviem čo to za “múdra” hlava vymyslela, asi aby si na nové auto ich musel doplácať