Dík. Som nevedel, že ma blízko k TSS.
No tak sa tam dlho neohreje a poletí rovnako, ako Bugala. Macek pôjde do hĺbky a Hodorovský to bude musieť mať so švagrom veľmi dobre ošetrené aj do minulosti, aby celé konanie o zápise do RPVS ustáli.
Ajéjé, , zamrazilo a striaslo ma pri tom mene [size=115]↓[/size], bŕŕ.
Slovenské lodenice a.s. — 25. Ing. František Hodorovský (nielen FOREST HILL COMPANY, s. r. o.);
a ich ďalší tunelujúci spolulikvidátori v prvej etape:
Ing. Jozef Žucha; Ing. Stanislav Jančošek; etc.
[size=77]1300[/size]
Tak to sme dopracovali.
len pre predstavu, tu je pan novy minister dopravy zjavne ani ťuk o nejakej modernizacii zeleznic ci planu vystavby dialnic a RC ,furt tam spomina len postu a na zaver cestovny ruch.. cize same nepodstatne blbosti youtu.be/onHK872r_yE?t=1379
Ja len dufam, ze konecne sa spravi nejaka reštrukturalizácia posty s novym nominantom. Mohli by napr predat budovy na tomasikovej a zo ziskanych penazi by sa mohla postavit triediaca hala niekde na okraji Bratislavy. A takto by to mohlo fungovat: mojevideo.sk/video/18c85/au … istov.html
Stat by ziskal z predaja a taktiez by mal usporu osobnych nakladov a taktiez na prevadzku budov a pod. Nehovoriac o tom, ze tie budovy su zrele na demolaciu a bolo by kratkozrake nieco rekonstruovat.
Teraz sa na “centralnej” poste v BA zdrzia zasielky z ciny aj 2 tyzdne, lebo ich je tazke potriedit… kedze takmer vsetko sa robi rucne a moc zaujem o tuto pracu neni, kedze platove podmienky na Bratislavu su strasne ba az tragicke: profesia.sk/praca/slovenska-posta/O3640029 V takom pripade treba nasadit stroje.
posta ma obrovske zazemie na bojnickej, aj ked teraz je problem v tom, ze kvoli neschopnemu mestu je uzavrety most na bojnicku. kazdoapadne moznosti kde moze mat posta zazemie v ramci mesta je kvantum a nemusi to byt apriori pri novom meste. ale ani to nove mesto by nebol problem. probme je, ze posta sa tradicne len tunelovala.
Tak ja nehovorim, ze to musi byt v novom meste… Triedicku mozu mat aj pri Senci. Z predaneho lukrativneho pozemku s budovami na tomasikovej by dokazali zafinancovat nove technologie.
Na Bojnickej maju momentalne linku na triedenie balikov ak sa nemylim…
Takisto posta ma nepotrebne pozemky v hodnote 7mio…
Neviem ako je ešte pošta závislá od železníce. Ak nie je, tak nie je dôvod, aby bola v blízkosti vlakovej stanice.
Imo, Pošta nie je závislá na železnici. Inak by ZSSK nemala vlastnú službu kuriér (aka doručovanie pošty/balíkov na stanicu) pre verejnosť.
Pošta už nie je závislá na železnici. Celkom pekne to ukazuje aj napríklad to, že triediacu linku v Žiline presunuli z budovy pri železničnej stanici do novovybudovaných priestorov na Bytčickej ulici. Dnes pošta vozí zásielky po republike nákladnými autami.
Štátna tajomníčka Bruncková pracovala pre firmu z nástenkového tendra viewtopic.php?f=35&t=24819
Jej zivotopis: drive.google.com/file/d/1S2SwNn … pZvdP/view
Z novej vlady ma asi najhorsie renome, uvidime, ci to svojou pracou Oravka vyvazi.
Marosz ako statny tajomnik vydrzal len 1 tyzden: e.dennikn.sk/minuta/1835127
tak a mame po Maroszovi, podal demisiu, dlho sa tam neohrial ,nastupca tajomnika MD Jaroslav Kmet itapa.sk/8551-sk/kmet/ otazka je co je lepsie pre dopravu IT expert alebo byvaly ucitel..
Vie niekto co ma/bude mat novy minister ako prioritu pri vystavbe dialnic? (Ked/ak sa veci vratia do normalu)
Dokoncit D1 je asi samozrejme, ale co dalej, D3, R1, R2, R3, R4??
No, urcite to nebudu R7, R8 ani R9…
Z R1 by si co chcel stavat? Zbytocnu paralelku k D1 alebo predrazeny, nepotrebny, tunelovy usek, ktoremu brani Natura 2000. Ak by sa stavala R3 (alebo nejaka ina R/D iduca po trase E77) tak by mala viest po celej jej trase t.j. Sahy-Trstena, bolo by nezmyselne, ak by vodic od Madarska isiel najprv po R3, potom po R1 a potom zase po R3. Myslim, ze ak tu nieco treba stavat, tak maximalne obchvaty na Orave, obchvaty Siah a Krupiny a Donovaly pruh pre pomale vozidla.
Takisto R3 je pre vyssie zmienene neopodstatnena.
To je ten IT “expert”, co zmrvil informatizaciu verejnej spravy?
video.sme.sk/c/22375042/rozhovo … ml?ref=trz moc ma nepresvedčil veľa rozpráva a nič nepovie, taký čľupko.
Práveže to nebolo najhoršie pretože v tom rozhovore ukázal na slovenské pomery nevídané veci.
- Úzko spolupracuje s HzP či Uvo
- Rozmýšla resp. rieši problém viacerými alternatívami
- Rozmýšla resp. uvažuje do budúcna… toto je doslova zázrak, nevídané a obrovský problém veškerého doterajšieho SK plánovania.
milan, bodaj by si mal pravdu, ale jedno je isté, že v rezorte nie je zorientovaný. Čo sa týka UzP, je podľa mňa zbytočný úrad, keby ostatné inštitúcie fungovali tak ako majú. Čo sa týka toho rozmýšlania, len aby sa mu to podarilo, aj zrealizovať, aby to neostalo len v rovine kecov.
Podobne. Možno sa mýlim, ale rečí ľúbivých, i prázdnych, sme sa napočúvali… [size=77]1311[/size]