Andrej Doležal - minister dopravy - (2020 - 2023)

oni teraz ani nemusia nic nove rozbiehat okrem obchvatu kosic a par projektov na jednickach krytych fondami. praveze mozu strihat pasky a pripravovat novy operacny program a samozrejme myto.

dufajme ze nezrusia planovane opravy ciest. to by bola zasadna chyba.

Tak už je to spečatené, pred chvíľou bol aj oficiálne vymenovaný do funkcie.

Pozname nejake jeho nazory? Ci zase tam bude chybat aj laicka odbornost?

A načo ta trapia jeho nazory? Sak ty si najmudrejsi na svete a vsetci ostatni su dementi,ne :unamused:

Hmm ok :unamused:

Ako televízny manažér má určite utvorený skalopevný a dlhoročný názor na kazdy úsek D a RC na Slovensku :unamused:

Dennik N: Štátnym tajomníkom na ministerstve dopravy by sa mal stať Ján Marosz z OĽaNO. e.dennikn.sk/minuta/1817374

To je už “odborník”… to tam mohol ísť aj frostbite :wink:

Tak nejako, ale zase ked tam mohol byt telocvikar, tak tam moze byt tajomnikom aj ucitel nabozenstva

Tajomník je rovnako politická funkcia, ako minister. Hierarchicky pod ním by už ale nejakí odborníci mali byť.
Dnešný minister nie je odborník ani na poštu, ani výstavbu, ani na dopravu ale je teoreticky “odborníkom” na elektronické komunikácie. Čiže z doterajších ministrov svojim spôsobom najpovolanejší, lebo na rozdiel od cukrára, elektotechnika alebo telocvikára odborne pokrýva aspoň časť agendy ministerstva.

Stále je dôležité, čie hlasy bude počúvať a v dnešnej dobe aj či vôbec budú peniaze na nejakú dohľadnú výstavbu.

Dalsou statnou tajomnickou je Katarina Brunckova dennikn.sk/minuta/1818371/

to je ta pravnicka z Winton, ci je to len zhoda mien ?

S velkou pravdepodobnostou ona. Na Slovensku je cca 100 osob s priezviskom Brunckova, rodne meno Katarina ma frekvenciu asi 4% v zenskej populacii, takze je to jedna z priblizne styroch menovkyn. A tato je pravnou zastupkynou letiska Piestany a tiez spolupracuje s Aeromobilom.

tak to je ona.. no to ma moc netesi.

Dôvod?

Brunckova bude mať na starosti výstavbu, bytovú politiku, cestovný ruch a vodnú dopravu.
Marosz sa bude venovať cestnej, železničnej a leteckej doprave, elektronickým službám a stratégii.

Podla fotiek, co ma Brunckova na Linkedine by som tipoval, ze je to Kollarova osobna nominacia :slight_smile:
media-exp1.licdn.com/dms/image/ … tSBmqzUI9c
media-exp1.licdn.com/dms/image/ … jiRV0YfbM8

Na sekretarky sa neposielaju CV ale fotky. Cize asi tak to dotiahla v pracovnom zivote :slight_smile:

Cize dalsia nekompetentna osoba. :unamused:

Tu su nejake dovody aj rozpisane.. co uz mindop bude katastrofa .. ako vzdy

aktuality.sk/clanok/776411/ … TSS-grade/