Ako fungujú a na čo sú "Užívateľské skupiny"?

To ma fakt zaujíma.

ako som ti pisal v SS, tak sa uzivatelia dali rozdelit do roznych skupit a tam byt ci uz ciste formalne alebo tymto skupinam pridelovat privilegia nejake. ale zatial nic take nie je potrebne, resp aspon neplanujem nic podobne robit zatial :astonished:)

Tak už funguje aj táto sekcia.

Moderátori a Štyria mušketieri.

Predpokladám, že Štyria mušketieri sú len tak, v rámci priateľstva daných užívateľov, ale podľa počtu a obsahu príspevkov, to bude časom asi dosť významná skupina.

Ale čo som si všimol, tak na vedúcich pozíciách sú už len “in memoriam”, Diaľničiar a Alexander Velky, ešte aj rodina. Určite je to ocenenie ich práce tu. :stuck_out_tongue:

Dy,

žiadna užívateľská skupina nemá žiadne nejaké špeciálne právomoci v rámci toho, že daní členovia tvoria nejakú skupinu.

V skupine Moderátorov je to skôr o tom, aby bolo jasné, kto je na tomto fóre moderátor, … tam by sa dalo ešte doplniť + admin, len ten je sám o sebe extra kategória.

Skupina Štyria mušketieri sa premenovala a rozšírila o viacerých členov a je to len vyjadrenie toho, že daní členovia aj spolu pracujú/pracovali.

Myslím si, že každý si môže zažiadať o založenie “svojej” skupiny, … treba to smerovať adminovi. Ale efekt je (zatiaľ) len “ozdobou” - možno som sa zle vyjadril, neviem iné, presnejšie slovo, ktoré by to vystihlo. :wink:

jo jo, presne tak to je. skupina je zatial len male bezvyznamne plus :wink:

Vzdal som sa clenstva v poslednej skupine v ktorej som tu bol :arrow_right:

Dialnicni duchovia.

Tymto krokom nie som clenom ziadnej skupiny, nie som moderatorom, som len uzivatel forumu.

Moderatorom skupiny je oficialne AV a vzhladom na to ze som bol ten kto ponukol clenstvo pre Lenny, wazari a Dy a tito to prijali tak nechavam na admina forumu ako bude chciet postupovat dalej - zamknut skupinu, zrusit ju, zadat ineho moderatora … uz sa o to nezaujimam.