50 000

50000 príspevkov!

Hurá :sunglasses: :sunglasses:

gratulujem fóru.

To je neuveriteľné. Tu boli obrovské slávy k prvej tisícke a odvtedy už kde to je. :open_mouth:

aquila - fórum má koľko rokov :question:

Fórum bolo založené 3.2.2005, takže to už bude cez 2,5 roka.

aj ja gratulujem vsetkym zucastnenym :wink: a jurislav isliel na to spravne :slight_smile: stacilo pozriet vytvorenie prveho mandatorneho uctu t.j. mojho :slight_smile:

Pripájam sa a aj ja gratululujem celému fóru + členom a samozrejme nášmu adminovi

a prajem ešte ďalších 50 000 príspevkov :slight_smile:

Myslím, že ak to tu aquila nezavrie, ďalších 50 000 nebude problém :wink:

zatial nemam tu tendeciu :slight_smile:

ak vsetko vyjde ako ma, tak do roku 2010 by mal byt provoz zabezpecny :wink: domena uz je, uz len ten provoz treba doriesit :slight_smile:

aký provoz? aká doména? celkom nechápem :frowning:

Takze dialnice budu do roku 2010, snad to nie su len plane sluby :sunglasses:

Inak gratulujem foru. Je tu dost prispevkov, navyse su aj vcelku na urovni… nech to vydrzi aj nadalej

co bude po r 2010 ?

hihi, ano dialnice[size=59].info[/size] budu do 2010 urcite fungovat :laughing:

pribudla ďalšia tisícka :sunglasses:

52.000 príspevkov :sunglasses:

Viac ako 1000 príspevkov má a veterán fóra už zďaleka nie som len ja:

1. aquila
  2. devil
  3. Branco
  4. Andrej
  5. fh
  6. Caesar
  7. wazari
  8. Dialniciar
  9. Lenny
  10. Adaios
  11. Jarda
  12. Juristav

A títo už to nemajú ďaleko (nad 900 príspevkov/aktívny odkedy sú tu):

1. johhan
  2. B;
  3. doprastavak

Ja asi fakt nemám čo robiť. :smiley:

Samozrejme, že “Jurislav”. :wink:

Ale toto je prípadne dobrý názov pre firmu. :smiley:

Nejde ani tak o počet príspevkov, ale o ich informačnú hodnotu a prínos pre fórum. 1000 bezduchých príspevkov nie je problém nazbierať za pomerne krátky čas. Stačí položiť jednu otázku v každej téme a máš…

Ale rozrastá sa to pekne :wink: A vyzerá to tak, že bude aj ďalej. V najbližšom období asi bude hodne tém na preberanie…

:laughing: pekne si ma premenoval :laughing:

inak dosť slušne sa tu diskutuje, pomaly nestíham čítať…54.000 :exclamation: :sunglasses:

Neviem či to už niekto písal.

Chcel by som pogratulovať Dialničiarovi ku jeho 10 000 - cemu príspevku :open_mouth: :open_mouth: :sunglasses:

Je to neuveriteľné číslo, a drviva väčšina jeho príspevkov je čisto odborných a vysoko kvalitných :exclamation:
Dialničiar, ak si sám praješ ďaľších 10 000, tak prajem ti ich aj ja :stuck_out_tongue:

To je fakt šťastie pre toto fórum že tu má takého aktívneho pána :bulb:

a fakt :open_mouth: gratulujem :wink:

ked si to clovek premeni na cisty cas je jasne kolko namahy tomuto foru dialniciar venoval, bez neho by to tu bolo informacne vyrazne chudobnejsie…