len tak na okraj, dialnice.info su tu uz 2 roky aj nejake drobne ![]()
konkretne sa to cele zacalo 3.2.2005 ![]()
no sa to nezda, ale ten cas leti ![]()
kazdopadne je to forum citatelov pre citatelov
a som rad, ze sa tak rozrastlo ![]()
len tak na okraj, dialnice.info su tu uz 2 roky aj nejake drobne ![]()
konkretne sa to cele zacalo 3.2.2005 ![]()
no sa to nezda, ale ten cas leti ![]()
kazdopadne je to forum citatelov pre citatelov
a som rad, ze sa tak rozrastlo ![]()
Je to možné ? Ja som slúbil fóru, aquila tebe ešte v SS, že tu budem len, kým sa fórum nerozbehne. To si veľmi dobre pamätám, ja mám túto už dnes IS ešte odloženú. A nie a nie skončiť. ![]()
Aj keď som tu dohromady možno aj 0,5 roka aktívny nebol, no ale čo už.
Ale som veľmi rád, že zrovna Slovensko, teda práve takéto pekné, štruktúrované fórum po slovensky existuje. A na to aké informácie sa tu nachádzajú po všetkých témach, je to veľmi dobrý projekt.
Gratulujem všetkým a ďakujem aquilovi, aj keď to nie vždy je ľahké, ale vyhovel mi vždy vo všetkom, za čo si zaslúži aj takéto verejné poďakovanie. No a na záver: ďakujem všetkým, ktorí sa o veci verejné zaujímajú podrobnejšie, lebo táto problematika nie je práve jednoduchá.
Pri tomto by možno bolo dobré aj nejaké stretnutie diaľničiarov cez leto … čo vy na to ![]()
Ja už som na takéto stretnutia a projekty dosť skeptický…nikdy to nevyšlo či už z objektívnych alebo iných príčin a myslím si, že to ani nepôjde. Aj keď osobná argumentácia k viacerým problematikám je tisíc krát lepšia ako písomná a dá sa pri takýchto stretnutiach o veľa viac dohodnúť a dozvedieť sa.
Určite by takéto stretnutie bolo užitočné a povedal by som aj vhodné a som ZA, ale som v tomto skeptický…
Teda to rýchlo zbehlo…
, dobre, že toto fórum vzniklo, to, že existuje stále a aj počet príspevkov, to množstvo tém, aktívne prispievajúcich členov, to je všetko dôkaz úspešnosti. Aquila, gratulujem. A Ten-čo- tu-najviac -napísal, Tebe Diaľničiar veľká vďaka a uznanie. Nie je tu smajlík, ktorým by som to vyjadril, ale aspoň takto
.
A spomienka venovaná Alexandrovi Veľkému, Antimandrovi, ale aj žijúcim: Caesarovi, Adaiosovi a ďaľším. Veľa dobrých príspevkov želám
všetkým členom fóra
.