tak az teraz som si vsimol
stotisici prispevok mame uspesne za sebou
tak az teraz som si vsimol
stotisici prispevok mame uspesne za sebou
whatta ?
To za aku dobu ?
bez mesiaca 5 rokov forum som spustal 03. februara 2005 a 100 tisici prispevok padol 4 januara 2010
Hrozne cislo - kolko bandwidth sa zhruba celkovo minulo ?
tak na prispevkoch bandwidth moc nestoji. tych prispevkov zase az tak extremne moc neni .. skor na obrazkoch ale pre ilustraciu, za december bol traffic skoro 60 GB
Slusne cislo na primarne textove forum - predsa len tie obrazky clovek pozrie raz-dva razy za mesiac (ak vobec).
tak hej, ale mame cez milion zobrazeni stranok mesacne .. a za minuly rok sme mali nieco cez 160 tisic unikatnych navstev .. je tu radovo viac “pozeracov” ako “prispievacov”
160.000 ? To je rozdiel ani nieze jedneho radu, ale tak aspon troch. Tu realne diskutuje tak cca 50 ludi (± multinicky)…
Těžko říct…
zanedlho prekrocime 100 000 nezmazanych prispevkov
A je to!
[album_photo]7790[/album_photo]
To si si to zautomatizoval (query cez DB a nasledne pustit skript na screengrab), alebo si si pekne po starom, pockal ?
Tymto tempom, ako dlho do pol mega ?
Jednoducho stastie.
cez noc pribudlo asi 40 prispevkov, ked som sa rano logol bolo 99998 tak som jeden prispevok pockal a tento moj to “dorazil”
pol mega - zalezi od vas, ctenych prispievatelov
Tak to je fakt stastie, skoro si to presvihol obnoc
PolMega sa asi ani nedozijem, aj ked to tu slusne spamujeme poslednu dobu (mna nevynimajuc )
Ledaze sa zapoji do diskusie aspon 1% pasivne prezerajucich