100 000 prispevok ;)

tak az teraz som si vsimol :wink:

stotisici prispevok mame uspesne za sebou :wink:

dialnice.info/viewtopic.php?p=100000#100000

whatta ?

To za aku dobu ?

bez mesiaca 5 rokov :wink: forum som spustal 03. februara 2005 a 100 tisici prispevok padol 4 januara 2010 :wink:

Hrozne cislo - kolko bandwidth sa zhruba celkovo minulo ?

tak na prispevkoch bandwidth moc nestoji. tych prispevkov zase az tak extremne moc neni .. skor na obrazkoch :wink: ale pre ilustraciu, za december bol traffic skoro 60 GB

Slusne cislo na primarne textove forum - predsa len tie obrazky clovek pozrie raz-dva razy za mesiac (ak vobec).

tak hej, ale mame cez milion zobrazeni stranok mesacne .. a za minuly rok sme mali nieco cez 160 tisic unikatnych navstev .. je tu radovo viac “pozeracov” ako “prispievacov” :wink:

160.000 ? To je rozdiel ani nieze jedneho radu, ale tak aspon troch. Tu realne diskutuje tak cca 50 ludi (± multinicky)…

Těžko říct…

zanedlho prekrocime 100 000 nezmazanych prispevkov :slight_smile:

A je to!

[album_photo]7790[/album_photo]

To si si to zautomatizoval (query cez DB a nasledne pustit skript na screengrab), alebo si si pekne po starom, pockal :slight_smile: ?

Tymto tempom, ako dlho do pol mega ?

Jednoducho stastie. :sunglasses:
cez noc pribudlo asi 40 prispevkov, ked som sa rano logol bolo 99998 tak som jeden prispevok pockal a tento moj to “dorazil”

pol mega - zalezi od vas, ctenych prispievatelov :smiley:

Tak to je fakt stastie, skoro si to presvihol obnoc :slight_smile:

PolMega sa asi ani nedozijem, aj ked to tu slusne spamujeme poslednu dobu (mna nevynimajuc :slight_smile: )

Ledaze sa zapoji do diskusie aspon 1% pasivne prezerajucich :smiley: