ŽSR, modernizácia železničnej trate Kúty – BA

Žeby sa konečne začalo aj na problémovom úseku Zohor - Malacky :thinking: … 5 rokov od podpisu Zmluvy o dielo by už bolo aj na čase :see_no_evil_monkey:

2 lajkov

Video z prejazdu Lanžhot-Kúty (8.6.2025)

2 lajkov

… a tiež z úseku Zohor-Devínska Nová Ves

3 lajkov

To nemyslia vážne, ze menia komplet koľaje na tom kratkom useku pred Devinskym jazerom, ktory bol len pred par rokmi zmodernizovany…zase raz vyhodene peniaze

Áno tiež ma to prekvapilo, lebo o úseku pri Devínskom jazere sa aj písalo ak si dobre spomínam, že sa robiť nebude, keďže po modernizácií ktorou prešiel už mal spĺňať parametre na vyššiu rýchlosť.

Kúty-Lanžhot 06/2025. Sa nám nejako roztrhlo vrece s videami z tohto úseku :grinning_face:

1 lajk

to esicko za kutmi budu musiet tak ci tak skor ci neskor zrovnat to neexistuje ked chcu trat na minimalnu rychlost 200 (na niektorych usekoch uvazuju na 250) aby tam bol takyto doslova brutalny obluk (cele esicko) hned za stanicou do buducna cize opat len kratkodobe narychlo zbuchane riesenie lebo neboli prachy (resp aby usetrili) ta nateraz nemenili polohu trate podobne aj ten dalsi obluk uz blizsie k Brodskemu

Traťová rýchlosť za ŽST kúty v tom esíšku je 100km/h a 160km/h začína až ta tým a pokračuje v celom úseku až na hranice. S rýchlosťou 200km/h sa v tomto úseku neuvažuje nakoľko Kúty sú hraničná stanica. 200km/h je len v medzistaničnom úseku DNV - Malacky a Malacky - Kúty aj to nie na celom úseku. 250 km/h nemá byť na tejto trati ak máte na mysli VRT tak to má byť nová trať.

4 lajkov
3 lajkov

Ja teda som si neni úplne istý, ale z toho videa sa nazdávam že na nevytrhanej koľaji sú pražce SB8 s pevnými podkladnicami, a to vyhovie 140km/h, na výnimku možno 160km/h po výmene podkladníc za pružné, ale 200km/h ani omylom…

Moze byt…ide o to, ze sa s tym malo uvazovat uz ked sa riesila modernizácia tohto kratkeho useku