Zaujímavé stránky o diaľniciach

Takisto aktualizovali mapku dialnic o rozostavane useky D1 v ramci prveho balika PPP :slight_smile:

Až na to že pre úseky Dubná Skala - Ivachnová majú poriadne uletené trasovanie. :smiley:

Snáď to časom upravia. Je vidno, že to do tej mapy načrtli len tak od ruky, lepšie ako nič.

ale tie zabrany spolu s napisom “prejazdný” vyzeraju trocha komicky :smiley:

Aj ja si myslím, že mohli urobiť foto tunela Bôrik už aj s premávkou, podobne ako je tam zobrazený tunel Branisko alebo ako sú zobrazené ost. tunely.

Presne toto iste napadlo aj mne :smiley: Snad ich to coskoro trkne.

Skoda, ze mapa na ndsas.sk neposkytuje moznost zobrazit teren (ako poskytuje gmaps standardne). Asi by to bol divny pohlad na trasovanie…

inak s fotkou Borika je to tiez dost vtipne :slight_smile:

Druhy projekt PPP ma vlastny web:

http://www.ppp-r1.sk/sk/

Zrejme obdobne to bude aj s prvym balikom.

Bolo by to pekné. Ináč ten web pre R1 už má nejaký ten piatok, ale sekcie ako Priebeh stavby a Diskusia stále nie sú sprevádzkované. Ale ako tak pozerám tak to upravili, teraz je tam “Pripravuje sa” a predtým tam bolo “vo výstavbe” čo vyznievalo celkom vtipne hlavne v sekcii Priebeh stavby

Web sa postupne dopĺňa, vo výstavbe je aj anglická verzia, pribudli pekné mapky PPP úsekov.Inak ak spustia diskusiu pochybujem, či bude obdobne živá ako tu.

Hmm, ja tie pekne mapky usekov akosi neviem najst.. :confused:

Po otvorení stránky ich nájdeš v dolnej časti.

Do diskusie sa bude online zapájať 6 ľudí v stanovené dni a hodiny.

NDSka nám trochu zmenila vzhľad indexovej stránky www.ndsas.sk

Z Facebookovskej page zilinske dialnice vcera vznikol portal s informaciami a mediami z usekov dialnic v Zilinskom kraji
zilinskedialnice.sk/

Portál zilinskedialnice.sk/ je ozivený :slight_smile: