Zaujímavé firmy z oblasti stavebníctva

Cementáreň Lietavská Lúčka,a.s. - CLL,a.s.- spracovanie a predaj dolomita a vápenca :arrow_right: www.cll.sk

KELLER špeciálne zakladanie stavieb,s.r.o. Bratislava :arrow_right: www.keller-slovakia.sk

Vodohospodárska výstavba, š.p. Bratislava :arrow_right: www.vvb.sk

Vodohospodárske stavby,a.s. Bratislava :arrow_right: www.vsba.sk

PSJ-Hydrotranzit,a.s. Bratislava :arrow_right: www.psjhydrotranzit.sk

SOLHYDRO,s.r.o. Bratislava - člen nadnárodnej skupiny Solentanche-Bachy-skupina Vinci.Široké spektrum činností špeciálneho zakladania stavieb :arrow_right: www.solhydro.sk

NOPE,a.s. Bratislava - dopravné systémy a technológie :arrow_right: www.nopeas.sk

Chcelo by to nejaký zoznam v 1. príspevku témy, lebo je to už dosť neprehľadné a keď chcem nejakú firmu pridať, musím prejsť celú tému …

HGH Stavmont, s.r.o. :arrow_right: hghstavmont.sk/

Firma je hlavným partnerom Váhostavu vo svojej špecializácii.

Nemusíš celú sekciu prechádzať, stačí keď klikneš na posledný príspevok.

SLOVENSKÉ TUNELY,a.s. Bratislava :arrow_right: www.slovtunely.sk

To by som ale musel túto tému čítať každý deň a hlavne by som si musel pamätať, čo tu je a čo nie. doprastavak, ale je to len môj názor, niečo pre uľahčenie užívateľov. :unamused:

CESTNÉ STAVBY ŽILINA spol. s r.o. :arrow_right: cestnestavby.zilina.net/

No dobre niečo spravím na sprehľadnenie.
BAU3MEX,a.s. Bratislava-bývalé Vojenské stavby,š.p. Bratislava :arrow_right: www.stavia.sk

VÁHOSTAV-tunely a špeciálne zakladania,a.s. :arrow_right: www.vahostav.com Neviem, či ešte táto firma funguje.

DOPRA - VIA, a.s., Bratislava :arrow_right: dopra-via.sk/ (stránka je vo výstavbe)

AB - STAV, s.r.o., ab-stav.sk/

Toto mohlo ísť priamo do témy k Váhostavu, lebo to sa sem dá inak dať ešte niekoľko desiatok až stoviek menších firiem, dcérskych k tým väčším. :wink:

Vo Váhostaváckej sekcii je táto firma už uvedená.

CESTNÉ STAVBY,a.s. Banská Bystrica :arrow_right: www.cestnestavbybb.sk

Nepodieľajú sa na diaľničnej sieti. :bulb:

Realizujú stavby dopravnej infraštruktúry.

Realizujú stavby dopravnej infraštruktúry.
[/quote]

Tak to sem pridám ja sám ešte takých 1.000 príspevkov. Lebo nájdem dodávateľov betónu na stavby, … :bulb:

Agrostav, a.s. Senica :arrow_right: www.agrostav.sk (realizujú cestné stavby ako poddodávateľ)

Hílek a spol. :arrow_right: www.hilek.sk (realizujú výstavbu a opravy ciest, chodníkov atď.)

Nech sa páčí, pridaj.

S-GAM,s.r.o. :arrow_right: www.s-gam.sk Pracujú prevažne pre Inžinierske stavby,a.s. Košice

ŠPECIÁLNE ČINNOSTI,s.r.o. Bratislava :arrow_right: www.specialnecinnosti.sk
Skupina TCHAS