www.ndsas.sk - doména NDS, a.s.

Ujovia z NDS to tu asi čítajú a tak po polroku zmenili titulku ndsas.sk

Akurát veľa nového sa z nej človek nedozvie. A mapu starú dva roky tam tiež nemuseli dávať. No čo, aspoň snaha sa cení…

Podla mna je hanba davat mapu staru viac ako 2 roky na hlavnu stranku. Dufam, ze aspon po najblizsom otvarani 3 usekov v decembri to aktualizuju :smiley: :unamused:
v kazdom pripade som rad, ze sa tam aspon nieco pohlo

No aspoň tie sledované stavby ma trochu potešili

Uz je zmenena aj mapka dialnic na hlavnej stranke :stuck_out_tongue:
akurat je tam napisany stav so septembra 2007 a stale je tam zakresleny usek Vrtizer-HP-ZA vo vystavbe :unamused:

Tak teda ak mam brat tuto mapu uplne vazne tak potom je usek D1 Pozdisovce - Hranica UKR naozaj definitivne popri I/50.
Trasovanie juznej R3 nie je vobec iste zo ZV do SH.
D4 uz nema alternativne riesenia (alternativou ostava len to ci sa urobi priamejsie prepojenie smerom na sever).
R3 v strednej casti ma 4 alternativy (cez RK do BB (R1), cez MT do Handlovej (R2), cez MT do ZnH (R1) a cez MT do BB (R1)). Predpokladam ze ak prejde variant juznej R3 cez LV tak sa mozu stavat aj 2 varianty strednej casti R3…
Obchvat ZV je znazorneny uz ako severny nie juzny…
Turany - Hubova ma len 1 alternativu a to predpokladam bude ta ista ako na www.highways.sk.
NR ma len juzny obchvat.
Objavili sa 2 alternativy R7 na useku Trstice - Vlcany resp. trasy DS-NZ.
R2 od TN po hranice s CR stale nevyhodili - snad len cakaju na schvalenie toho posledneho materialu co prisiel na vladu…
Obchvat ZnH je tahany dost severo-vychodne miesto zapadne…

vsak je stale vo vystavbe :wink:

ale hlavne vsetky terminy sa posunuli az na 12/2007 …

Trasy v mape su dobre zakreslene, zle su len useky vo vystavbe (okrem Ziliny je chyba aj v 3. useku Meng.-Janovce, atd…)
Napr. tie 2 zvysne varianty D4 - z nich bude v buducnosti D5 :slight_smile:
Ostatne varianty dalsich D a RC su spravne a myslim ze vsetky z nich su aj v hre, takze je dobre, ze su tam zakreslene. Inac tato mapka je tusim z MDPT :wink:

este je aj lamacska cesta - stare grunty vo vystavbe .. co sice vlastne tiez je pravda, lebo skolaudovane to este nebolo …

je ale rozdiel cely cca 20 km usek vo vystavbe (ako je to na mapke) a posledne 3 km ako je to v skutocnosti. :wink:
D2 - ciernym by mali byt useky v prevadzke, cize je jedno, ci sa tam este pracuje alebo nie :slight_smile:

Úseky, ktoré sú v prevádzke by mali byť čiernym ako píše Andrej. Úseky vo výstavbe - nesprevádzkované (teda aj 1/2 profily) treba mať červenou farbou. A je krásne vidno, že moc tej červenej nie je … :unamused:

1. usek Mengusovce - Janovce je zakresleny vo vystavbe, len tu cervenu farbu skoro nevidiet.

navyse uz sa nestavia len na 1/2 profil ale na plny…
kiez by bol jediny problem samotna mapa :unamused:

A co ste mysleli, ze co robia v pracovnej dobe?? :laughing: :sunglasses:

Keby to tu nahodou nejaky ujo z NDS cital, tak odporucam aj ten aktualizovany index aktualizovat do dnesnej podoby + spolu s tou mapkou. A inak tiez sa pripajam - snaha sa ceni :slight_smile:

Uz sa stalo, ujovia citaju. :exclamation: Ked to ide, tak to ide. :stuck_out_tongue:

treba ich tu na fore castejsie buzerovat a nakoniec ten web spolocnymi silami doklepeme do pouzitelnej podoby :smiley:

Uz aktualizovali aj otvaranie usekov tohoto roku… Sice nie s datumami ale aspon km su spresnene…

hm, za par dni sa otvaraju 3 useky a ani 1 z nich este nema jasny termin otvarania? :unamused:

Dalsie pripomienky:
Aktualizovat aj mapku (aj ked to postaci aj o tych par dni)
Zvyraznit, ktore useky sa teraz budu otvarat (+ kratke info, fotky…)
Aktualizovat sekciu D a RC - zakladne udaje

Aj ked sa pripravuje nova stranka, bolo by vhodne spravit aspon tieto najdolezitejsie zmeny. :slight_smile:

To je asi najdolezitejsie. Som si vsimol, ze niektori novinari vychadzaju pri pisani clankov z tych nepresnych udajov o termine vystavby a potom sa siria bludy…

tiez si myslim… podla mna je lepsie ak je policko s informaciou prazdne ako ked tam je zla informacia :wink:

A navyse, aktualizovat zakladne udaje, to je praca max. na par hodin. Cize ak uz vyse polroka pripravuju novy web, je chyba, ak na starom ale fungujucom nevedia urobit par mensich zmien :unamused: