Ujovia z NDS to tu asi čítajú a tak po polroku zmenili titulku ndsas.sk
Akurát veľa nového sa z nej človek nedozvie. A mapu starú dva roky tam tiež nemuseli dávať. No čo, aspoň snaha sa cení…
Ujovia z NDS to tu asi čítajú a tak po polroku zmenili titulku ndsas.sk
Akurát veľa nového sa z nej človek nedozvie. A mapu starú dva roky tam tiež nemuseli dávať. No čo, aspoň snaha sa cení…
Podla mna je hanba davat mapu staru viac ako 2 roky na hlavnu stranku. Dufam, ze aspon po najblizsom otvarani 3 usekov v decembri to aktualizuju
v kazdom pripade som rad, ze sa tam aspon nieco pohlo
No aspoň tie sledované stavby ma trochu potešili
Uz je zmenena aj mapka dialnic na hlavnej stranke
akurat je tam napisany stav so septembra 2007 a stale je tam zakresleny usek Vrtizer-HP-ZA vo vystavbe
Tak teda ak mam brat tuto mapu uplne vazne tak potom je usek D1 Pozdisovce - Hranica UKR naozaj definitivne popri I/50.
Trasovanie juznej R3 nie je vobec iste zo ZV do SH.
D4 uz nema alternativne riesenia (alternativou ostava len to ci sa urobi priamejsie prepojenie smerom na sever).
R3 v strednej casti ma 4 alternativy (cez RK do BB (R1), cez MT do Handlovej (R2), cez MT do ZnH (R1) a cez MT do BB (R1)). Predpokladam ze ak prejde variant juznej R3 cez LV tak sa mozu stavat aj 2 varianty strednej casti R3…
Obchvat ZV je znazorneny uz ako severny nie juzny…
Turany - Hubova ma len 1 alternativu a to predpokladam bude ta ista ako na www.highways.sk.
NR ma len juzny obchvat.
Objavili sa 2 alternativy R7 na useku Trstice - Vlcany resp. trasy DS-NZ.
R2 od TN po hranice s CR stale nevyhodili - snad len cakaju na schvalenie toho posledneho materialu co prisiel na vladu…
Obchvat ZnH je tahany dost severo-vychodne miesto zapadne…
vsak je stale vo vystavbe
ale hlavne vsetky terminy sa posunuli az na 12/2007 …
Trasy v mape su dobre zakreslene, zle su len useky vo vystavbe (okrem Ziliny je chyba aj v 3. useku Meng.-Janovce, atd…)
Napr. tie 2 zvysne varianty D4 - z nich bude v buducnosti D5
Ostatne varianty dalsich D a RC su spravne a myslim ze vsetky z nich su aj v hre, takze je dobre, ze su tam zakreslene. Inac tato mapka je tusim z MDPT
este je aj lamacska cesta - stare grunty vo vystavbe .. co sice vlastne tiez je pravda, lebo skolaudovane to este nebolo …
je ale rozdiel cely cca 20 km usek vo vystavbe (ako je to na mapke) a posledne 3 km ako je to v skutocnosti.
D2 - ciernym by mali byt useky v prevadzke, cize je jedno, ci sa tam este pracuje alebo nie
Úseky, ktoré sú v prevádzke by mali byť čiernym ako píše Andrej. Úseky vo výstavbe - nesprevádzkované (teda aj 1/2 profily) treba mať červenou farbou. A je krásne vidno, že moc tej červenej nie je …
navyse uz sa nestavia len na 1/2 profil ale na plny…
kiez by bol jediny problem samotna mapa
A co ste mysleli, ze co robia v pracovnej dobe??
Keby to tu nahodou nejaky ujo z NDS cital, tak odporucam aj ten aktualizovany index aktualizovat do dnesnej podoby + spolu s tou mapkou. A inak tiez sa pripajam - snaha sa ceni
Uz sa stalo, ujovia citaju. Ked to ide, tak to ide.
treba ich tu na fore castejsie buzerovat a nakoniec ten web spolocnymi silami doklepeme do pouzitelnej podoby
Uz aktualizovali aj otvaranie usekov tohoto roku… Sice nie s datumami ale aspon km su spresnene…
hm, za par dni sa otvaraju 3 useky a ani 1 z nich este nema jasny termin otvarania?
Dalsie pripomienky:
Aktualizovat aj mapku (aj ked to postaci aj o tych par dni)
Zvyraznit, ktore useky sa teraz budu otvarat (+ kratke info, fotky…)
Aktualizovat sekciu D a RC - zakladne udaje
Aj ked sa pripravuje nova stranka, bolo by vhodne spravit aspon tieto najdolezitejsie zmeny.
To je asi najdolezitejsie. Som si vsimol, ze niektori novinari vychadzaju pri pisani clankov z tych nepresnych udajov o termine vystavby a potom sa siria bludy…
tiez si myslim… podla mna je lepsie ak je policko s informaciou prazdne ako ked tam je zla informacia
A navyse, aktualizovat zakladne udaje, to je praca max. na par hodin. Cize ak uz vyse polroka pripravuju novy web, je chyba, ak na starom ale fungujucom nevedia urobit par mensich zmien