Najdu sa tam chyby ci neaktualne informacie aj teraz, ale na rozdiel od pôvodnych verzii stranky su chybne informacie radovo v %. Keby este terminy vystavby nezaviseli aj od momentalnej nalady politikov, tak by boli celkom zaujimave terminy odovzdavania stavieb, samozrejme tych so zaciatkom vystavby do r. 2014.
Len tak možno OT: ak si v mape zadáte D4 tak vám zobrazí D3. To by mali ešte dať dokopy, a doplniť tam D4. A síce asi už čakajú, keď sa presne ujasní trasa
Hneď na úvod absolútne neaktuálna interaktívna mapa. Nie je tam ani R1 okolo Žiaru v prevádzke a R4 KE-Milhosť vo výstavbe, čiže staré veci. Jasné že ani Pr1bina..
Prave pozeram ze mapa na NDS je aktualizovana (konecne). Po zbeznom prezreti to vyzera ze je spravna. Tesime sa, ale chcelo by to viac cervenej.
R3 im prekryva D1. Na R4 sa mi zda ze tiez je ten cerveny usek o nieco kratsi ako na naozaj stavia. Inak KONECNE, je to fakt u nas otras v porovnani co i len s CR… Aj mapku s tunely by mohli updatenut, tak uz zapadla asi aj prachom
nie je celkom presna, mozno by to chcelo lepsi graficky software ako Microsoft Paint a pevnejsiu ruku pri tahani mysou a mat pred sebou mapu usekov a vobec, ta mapa je cisty trapas.
Ono by bolo dobre opytat sa kompetentnych, co tu mapu robia, ze pre koho to vlastne robia…ci pre ludi, co nepoznaju slovenske useky a chcu si pozriet kde dialnica je alebo pre tych, co poznaju a len chcu vidiet ako ta siet rastie aj na mape alebo ci to vobec je pre ludi
Svojou nepresnostou je ta mapa absolutny vysmech. Zaujimalo ma jedine zakreslene predlzenie R1 pri BA, hoci tiez absolutne nepresne napriek tomu, ze NDS uz ma technicku studiu.
Pre odbornu verejnost je to nanic, avsak ked som sa zacal zaujimat o dialnice vcelku potesila. No teraz uz aj mne prekaza zle namapovanie. Najviac ma hneva R4, ale to asi preto ze je mi najblizsie.
Neviem posúdiť presnosť, ale to že sa zapína s D4 a teda je priradená ku nej (od BA do Serede teda ide D4) ma dosť prekvapilo. Teda ak pozeráme na tú istú mapu.
Zverejneny zoznam stavieb na rok 2012.
ndsas.sk/stavby-2012/44221s
Je to absolutny rekord na tejto stranke, tentokrat im to trvalo iba 25 dni !
novy dizajn stranky, vo firefoxe vsak vyzera dost divoko
predlzenie R1 do BA uz je zakreslene spravne
Museli predsa zacat konkurovat nasej wiki
Inac skutocne zmena k lepsiemu, co sa tyka vzhladu. Informacie vsak zatial chybaju, uvidime, ci sa to casom doplni.
Nie je to zlé, tá nová webová stránka, dúfam, že obsahovo to bude aspoň o čosi kvalitnejšie a častejšie aktualizované ako predchádzajúca stránka. No farebný dizajn sa mi viac páčil v pôvodných, originálnych farbách loga NDS, tá dominantná kombinácia žltej a šedej farby mi osobne až tak nesedí.
Ani mne ta zlta nesedi. Mapa zalozena na googli tiez nie je bohvieco. Bral by som ju ako doplnkovu, ked si chcem oznacit len dane dialnice alebo rky. ako hlavnu by som ale uvital nieco jednoduchsie na sposob starych higways alebo RSD v CR.
A stale mi chyba zoznam dialnic a r-iek, typu wiki
Postupne na stranke pridavaju aj dalsie useky D a RC v priprave. Aj ked pri niektorych uz vidim opät neaktualne datumy vystavby…
Podoplnane aj odovzdane useky, momentalne vsetky okrem D2
ndsas.sk/odovzdane/44224s
Nove su aj informacie o jednotlivych dialniciach a RC, napr.
ndsas.sk/dialnica-d1/44381s
Dokonca medzi fotkami tyzdna vidno aktualne fotky z vystavby Janovce-Jablonov ci Jablonov-Studenec.
Kvalita informacii sa skutocne pomaly zlepsuje, este by to chcelo zverejnit rôzne vizualizacie a dokumenty a netreba ani nasu wiki
ono je uz aj obrovsky krok dorpedu, ze vo verejnych vyhlaseniach su ortofotomapy.
mohli by ich davat v PDF aj k jednotlivym usekom
Položky v tabuľkách s jednotlivými úsekmi by mohli byť zobrazené ako hyperlinky.