A hovorím, že sa nedá kúpiť alebo že to nie je premrštené Hovorím, že na Slovensku stojí pivo nad 15 SKK a v ČR do 8 CZK už dlho. Že chleba ide ročne o 5-6 SKK nahore, mlieko za rok o 5 SKK, to tiež je normálne ? Je normálne, že 1 km cesty v meste na parameter II. triedy stojí 150 mil. SKK ? Je azda normálne, že 1 km diaľnice stojí 500 mil. SKK ?
Prečo dopravná značka s osadením a stĺpikom typu STOP stojí na Slovensku 8.000 SKK a v USA po prepočte k dnešnému kurzu len 5.000 SKK ?
Je normálne, že u nás stojí benzín 40 a viac SKK za 1l pri platoch 19.000 SKK mesačne a v Chorvátsku, kde čistý plat je 20.000 SKK stojí 1 EURO ? Teda zas oni voči nášmu platu môžu jazdiť ako diví …
Čo je premrštené ? Všetko.
A preto ti dávam radu: začni v tom podnikať. Potrebuješ ideálne výrobňu, sklady, priestory, nákladné autá … a to zas nie je tako ľahké.
mne vadi ked niekto vylamuje alebo zohyba znacky. a vidim to vo vela mestach, minule som aj pocul ze skoro sa zrazil kamion s autom lebo chybali znacky hlavna cesta a vedlajsia cesta.
To je veľmi dôležité značenie na križovatkách hlavná a vedľajšia cesta, daj prednosť v jazde, STOP, dotyčný kto to robil šofér istotne nebol, lebo keby hej istotne by ich nezničil. Tieto spomínané značky tvoria neoddelitelnú časť dopravy a sú veľmi dôležité a preto by sa ničiť nemali. Keď poznám cestu, prakticky na dopravné značky ani nepozerám. Iné by to bolo, keby som išiel neznámym úsekom a chýbali by tam spomínané značky, to by bol iný problém.
Ja by som chcel poukázať na ešte jeden druh vandalizmu, iný, než tie, o ktorých tu už bolo napísané. Ide o strieľanie do dopravných značiek strelnými zbraňami (takmer určite nelegálne držanými) z idúceho auta. Len tak zo zábavy.. Dopravná značka ako terč. Asi ďalšia z foriem zábavy určitých ľudí. Videl som už pár dostrieľaných dopravných značiek či diaľkových návestí, bola o tom aj reportáž v TV, ale už dávnejšie.
Aj kradnut poklopy je to hrozna vec. Ved to moze poskodit auta a dokonca ublizit na zdravie obcanom ekd nahodou v tme skoncia v jame… toto je fakt chore kradnut poklopy,dufam ze tento jav zmizne na Slovensku.
Poklopy žiaľ sa kradnú a kradnúť budú a masovo je to rozšírené po celom svete. A nepomáha nič, ani zmena materiálu a navyše sa tie zmeny ani moc neosvedčili.