Koľko je teraz rozostavaných 5* hotelov, vie to niekto
Ja viem o dvoch Kempinski hoteloch: jeden je byvaly liecebny dom Hviezdoslav v Tatrach a druhy v ramci River Parku v BA. Oba riesi J&T … o inych neviem.
v piestanoch sa malo volaco stavat, a eurovea v BA mala mat sheraton ak sa nemylim. a este nejaky maly 5* sa mal stavat
V PN sa rekonštruovalo a už sa otvára:
Thermia Palace bude mať ako prvá päť hviezdičiek. Najkrajší hotel v Piešťanoch po rekonštrukcii znova privíta hostí.
Skalica má nový hotel
Štvorhviezdičkový Patriot privíta prvých hostí v máji
Taliansky investor chce vybudovať v centre Galanty moderný hotel pre náročnú klientelu. Návrh hotela počíta s 50 lôžkami v komplexe sedempodlažnej budovy s podzemnými garážami. Výstavba by mala trvať približne 16 mesiacov. http://www.ta3.com/sk/reportaze/23439_taliansky-investor-chce-postavit-v-strede-galanty-moderny-hotel
Otvorili prvý päťhviezdičkový hotel na Slovensku
dialnice.info/viewtopic.php?t=6972
A že to nie je Bratislava, to je udivujúce.
len zhrniem, podla roznych informacii je to s 5* hotelmi takto:
v prevadzke su Thermia Palace v Piestanoch a Arcadia v Bratislave.
Vo vystavbe Kempinski Hotel River Park v Bratislave, Grand hotel Kempinski High Tatras na Strbskom Plese a hotel ktory bude prevadzkovat siet Sheraton v bratislavskej stvrti Eurovea.
Co sa tyka niekdajsieho 5* hotela Hradna brana v Devine, majitel si zrejme uvedomil ze nesplna plosne standardy, prip. standardy vybavenosti podla vyhlasky MH SR a preto ma hotel dnes 4*
STH-stavohotely,a.s. www.ubytovne.sk hotel s dlhou tradíciou
V tejto oblasti by sa mali hnut Kosice. Nemaju poriadny hotel a to o 2,5 roka tam budu MS v hokeji
neopravuje sa nahodou byvaly slovan? mal by patrit tusim pod Hilton Hotels…
Kosice sa hybu … vela novych mensich hotelov, kastiel Barca, rekonstrukcie Slovan, Hutnik, Centrum … staci sledovat, co sa deje.
ano je to tak
http://reality.etrend.sk/komercne-nehnutelnosti/hotel-slovan-bude-doubletree-by-hilton/131177.html
4* hotel Karpaty, Častkov (blízko Senice)
4* hotel Patriot, Skalica
3* hotel Polex, Senica
3* hotel Sv. Michal, Skalica
3* hotel Senica, Senica
Na webstranke ma hotel Karpaty iba 4 hviezdicky.
Mam to opravit?
Áno, mám tam chybu. 5* hotel bude až v Šajdíkových Humencoch na najväčšom golfovom ihrisku na Slovensku, ktoré je už na 37% postavené.