Slovenské hotely

Koľko je teraz rozostavaných 5* hotelov, vie to niekto :question:

Ja viem o dvoch Kempinski hoteloch: jeden je byvaly liecebny dom Hviezdoslav v Tatrach a druhy v ramci River Parku v BA. Oba riesi J&T … o inych neviem.

v piestanoch sa malo volaco stavat, a eurovea v BA mala mat sheraton ak sa nemylim. a este nejaky maly 5* sa mal stavat

V PN sa rekonštruovalo a už sa otvára:

Thermia Palace bude mať ako prvá päť hviezdičiek. Najkrajší hotel v Piešťanoch po rekonštrukcii znova privíta hostí. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5707

Skalica má nový hotel

Štvorhviezdičkový Patriot privíta prvých hostí v máji

dialnice.info/viewtopic.php?p=35409#35409

Taliansky investor chce vybudovať v centre Galanty moderný hotel pre náročnú klientelu. Návrh hotela počíta s 50 lôžkami v komplexe sedempodlažnej budovy s podzemnými garážami. Výstavba by mala trvať približne 16 mesiacov. :arrow_right: http://www.ta3.com/sk/reportaze/23439_taliansky-investor-chce-postavit-v-strede-galanty-moderny-hotel

Otvorili prvý päťhviezdičkový hotel na Slovensku :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6972

A že to nie je Bratislava, to je udivujúce. :open_mouth:

len zhrniem, podla roznych informacii je to s 5* hotelmi takto:
v prevadzke su Thermia Palace v Piestanoch a Arcadia v Bratislave.
Vo vystavbe Kempinski Hotel River Park v Bratislave, Grand hotel Kempinski High Tatras na Strbskom Plese a hotel ktory bude prevadzkovat siet Sheraton v bratislavskej stvrti Eurovea.
Co sa tyka niekdajsieho 5* hotela Hradna brana v Devine, majitel si zrejme uvedomil ze nesplna plosne standardy, prip. standardy vybavenosti podla vyhlasky MH SR a preto ma hotel dnes 4*

STH-stavohotely,a.s. :arrow_right: www.ubytovne.sk hotel s dlhou tradíciou :smiley:

V tejto oblasti by sa mali hnut Kosice. Nemaju poriadny hotel a to o 2,5 roka tam budu MS v hokeji

neopravuje sa nahodou byvaly slovan? mal by patrit tusim pod Hilton Hotels…

Kosice sa hybu … vela novych mensich hotelov, kastiel Barca, rekonstrukcie Slovan, Hutnik, Centrum … staci sledovat, co sa deje.

ano je to tak :arrow_right:

http://reality.etrend.sk/komercne-nehnutelnosti/hotel-slovan-bude-doubletree-by-hilton/131177.html

4* hotel Karpaty, Častkov (blízko Senice) :arrow_right:

hotelkarpaty.eu/

4* hotel Patriot, Skalica :arrow_right:

patriothotel.sk/

3* hotel Polex, Senica :arrow_right:

hotelpolex.sk/sk/index.html

3* hotel Sv. Michal, Skalica :arrow_right:

hotelsvmichal.sk/sk/index.php

3* hotel Senica, Senica :arrow_right:

hotelsenica.sk/

Na webstranke ma hotel Karpaty iba 4 hviezdicky.
Mam to opravit?

Áno, mám tam chybu. 5* hotel bude až v Šajdíkových Humencoch na najväčšom golfovom ihrisku na Slovensku, ktoré je už na 37% postavené. :bulb: