rok 2010

Do začiatku roka 2010 nám chýba pár dní. Diaľnice sa sľubujú, sa stavajú sa počítajú… Dajme teda nejakú takú mini tipovačku. Tipnime si tieto tri výsledky na tieto odpovede:

1: Koľko km diaľnic a rýchlostných ciest sa odovzdá v roku 2010 do prevádzky?

1. Koľko km diaľnic a rýchlostných ciest sa naprojektuje (jednotlivé úseky sa rátajú iba raz napr. ak sa robí DUR a DSZ na 8 km úsek tak sa ráta len :sunglasses:.

Tak tipujme :slight_smile:

a hned si aj napíšem aj odpoved:

1:17 km

2:72 km

tych 17km sa mi zda akosi malo ja budem optimista a tipnem takych 35km novych D a RC v roku 2010

Bude to do 40 km (aj diaľnice, aj rýchlostné cesty, aj plný aj 1/2 profil). Len tak narýchlo napr. D1 PB (10 km), R1 pri ZC (8-9 km), R3 Trstená (časť nejaké 3-4 km), R4 Svidník (nejakých 5 km) … teoreticky môžu odovzdať aj nepoužiteľný úsek na D3 Skalité-PL a netuším ako to bude s úsekmi ktoré majú problémy … R1 pri ZC, D1 PO-Svinia, R3 HŠ (priznám sa, to ani neviem kedy sa má otvárať).

Otvori sa podla mna toto:

PB - cca 10km
ZnH - cca 8 km
Svinia-PO - cca 7,5 km
Svidnik - cca 5 km
HŠ - cca 4 km
Trstena cca 4 km
Jablonov-Studenec-Beharovce cca 8 km

Ak som na nic nezabudol tak to bude 42,5 km +/- 1 km.
Problemy mozu byt na Svinia-PO a useky okolo ZnH. HŚ zda sa ze maju dobre rozbehnutu. A neviem ako Krizovatka Stupava, ale je okolo toho ticho tak asi pre rok 2010 zatial nic.

Križovatka Stupava najskôr v roku 2011, ak sa nemýlim.

ked odpocitam Hš ktora ma byt hotova az 2011 tak to suhlasi.

ano, ale dost daleko su tam satevbne prace a ako tu tvrdia niektori pisatelia rok volieb je zazracne obdobie … ak da na to stat peniaze tak to mozu urobit aj do volieb v juni 2010, nie je to az taka draha stavba

Těžko říct…

dialnice.info/viewtopic.php? … 5d7#101096

no prvéé info :slight_smile: