R3 vs. E77

v tomto plane nie je a ja som vyjadroval k tomuto, zakon nie je aktualny plan, viem ze sa ti to nepaci ale je to tak. aj my mame zadefinovane trasy a mozu sa zmenit aj si to castokrat prajeme aby sa zmenili, dokonca aby sa rusili cele trasy nadradenej infrastruktury.

este okomentujem tvoj argument ze od komarna po sahy nie je prechod pre ND. chapem lenze tam nejde len o prechod ale aj o nadvaznu siet. porovnaj si I/76 s nadvaznymi cestami inde…I/13, I/64, I/66, I/71. akurat sl. darmoty s cestou II. tr. su na tom biedne, nastastie su v dopravnom tieni siah a bukovinky.

aj ako moderator mam pravo sa vyjadrovat tak ako kazdy iny. Vlados preco sa neprihlasis za moderatora ??

ako moderátor by som musel byť úplne nestranný. netvrdím že nie som nestraný, ale sú príspevky ktoré nemusím, napr. D3 aj zachovať aktuálnu jednotku, R4 aj MK.

nikto nie je uplne nestranny, ani ja nie. potom moderator by sa vlastne nevyjadroval len by upozornoval, max. fakticky upresnoval a presuval prispevky. no chcel som vidiet ci by tu takeho nasli…asi tazko. s tym zeby tu denne vykonaval cinnost a nie sem-tam nakukol.

Uz sa vo svojich klamstvach zamotavas, lebo odkazujes na prispevok z 18.4.2019, pritom Ty si svoje tvrdenie

napisal 16.4.2019 R3 vs. E77 - #115 podľa devil

Cerstvy zakon CXXXIX/2018 o uzemnom PLANOVANI v Madarsku a jeho prilohy s podpisom prezidenta a predsedu parlamentu su dokazom, ze v madarskom plane JE cezhranicne prepojenie cez Ostrihom, aj ked sa Ti to mozno nepaci, ale je to tak. Pokojne moje odkazy necitaj, ale prosim neklam.

Co sa tyka vyjadrovania, inemu clenovi si napisal:

. Podla pravidiel fora nemas pravo sa takto vyjadrovat a pravidla Ta dokonca prosia, ze ak nesuhlasis s podmienkami fora aby si nevstupoval a/alebo nepouzival “:: dialnice.info ::. Ty ako moderator by si pravidla mal ovladat a vyzadovat ich dodrziavanie.

Ked som Ta ja upozornil na Tvoj urazlivy prispevok, tak niezeby si sa ospravedlnil, ale si mi zosmiesnujuco napisal, ze mam “krokodilie slzy”. Ponecham na posudenie ostatnym, ci ma takto komunikovat moderator tohto fora.

áno, vyjadroval by si sa menej alebo len menej pejoratívne. upratovanie/presúvanie príspevkov v poslednej dobe moc nebadať…

REPETE: dialnice.info/viewtopic.php … 25#p219031

ano mas pravdu odkazal som na prispevok z 18.4…no sam si zaslal link na tu istu mapku uz 13.4. co som is pamatal ale nechcelo sa mi hrabat v tvojom balaste. a mas vyriesenu zahadu.

mne ide o to aby som upozornil ze uzemny plan nie je kontretny plan vystavby a na toto budem upozornovat aj nadalej.

boli tu ovela horsie veci aj vela rokov dozadu a prilis si ich neriesil. cize ti vadi oponent a jeho moderatorstvo je zamienka…je to take…pokrytecke.

Aj ja budem nadalej upozornovat, ze klames, ked tvrdis, ze

, lebo to v madarskom plane je.

Slusne upozornenie je pokrytecke? Ale pokojne pokracuj v znevazovani, ak Ti to robi dobre, ja Ti budem odpovedat slusne. Ja som hlasoval za to, aby si ostal moderatorom, napriek tomu, ze 74% hlasujucich hlasovalo proti Tvojmu moderovaniu Výstavba diaľnice D1 je jednou z priorít ministerstva doprav (zhodou okolnosti rovnake percento hlasovalo aj proti Nizkotatranskemu variantu severo-juzneho spojenia v tejto teme:-). Takze oponent ako si Ty mi nevadi a viem, ze moderovanie nie je jednoduche, aj moderator je len clovek a moze robit chyby, ale vadi mi, ked niekomu pre jeho nazor povies

Toto moderator jednoducho pisat nema.

myslim ze toto uz nema zmysel dalej rozoberat proste mame opacny nazor na to co je plan a co nie je.

vyslovena provokacia kedze som zrovna v tom case nalinkoval clanok do monitoringu o dobrej nive. toto ma pravo napisat bezny uzivatel ?? jedna moznost bola tuto cast prispevku ODSTRANIT (co by samozrejme hned vykrikovali o zneuzivani pravomoci moderatora) alebo odpovedat ako bezny prispievatel. hruba zaplata na hrube vrece. a tak to bude aj do buducna.

tiez sa mozes prihlasit za moderatora, budem len rad.

To nie je provokacia ale zhodnotenie toho čo tu prezentuješ napriek faktom, ktoré veselo ignoruješ lebo sa tebe nehodia. Rád nastavujem zrkadlo a presne som čakal, že zase budeš pokrytecky obhajovať niečo čo inde pokladáš za životnú podmienku. Opäť len preto lebo to tebe vyhovuje.

Devil sledujem, že posledný rok sa tvoj štýl komunikácie značne znížil, upadol, dosiahol úroveň s akou sa radi prezentujú napr. voliči Kotlebu. Vyslovene agresívny. Ak máš pocit, že je to v poriadku mal by si sa nad sebou zamyslieť.

Rastislav ďakujem za podporu, diskusia vyššie je sondou do Devilovho mentálneho sveta. Devil s krikom a najnovšie urážkami automaticky napáda všetko, čo nie je v jeho rodnom kraji a nikdy si nepripustí, žeby nemusel mať pravdu.

Vyznam slov v slovencine nie je vecou nazoru, slova maju svoju definiciu - tak aj slovo “plan” ma definiciu v Kratkom slovniku slovenskeho jazyka vydavanom slovenskou kodifikacnou autoritou. Kedze ide o povodne latinske slovo, mozme ho najst aj v Slovniku cudzich slov a ma podobny vyznam aj v inych jazykoch.
A informacie uvedene v madarskom zakone CXXXIX/2018 o planovanom dialnicnom spojeni Ostrihom - Slovensko ako aj o dialnicnom moste na Dunaji pri Ostrihome su v sulade s definiciou slova plan.

A je to tu aj oficialne zo slovenskej strany: minister dopravy Ersek potvrdil zamer budovat novy most v Sturove.
Citujem jeho slova z videa clanku z otvorenia krizovatky v Sturove: Štúrovu sa po novej križovatke črtá most cez Dunaj.
“Mame v dlhodobom plane dohodu s madarskou stranou, ze budeme podporovat novy most cez vase mesto cez Dunaj. Takze to bude realizacia z dalsieho operacneho programu, ak dohody pojdu tak, ako sme to nakopli. Takze to bude tiez jedna aj vyzva pre mesto aj pomoc, lebo sa napaja dialnica z madarskej strany, potom uz bude na nas, kam ju vyvedieme.”

ak by mal devil tú možnosť, tak za toto odvolá ministra :laughing:

Medzinárodné diaľničné spojenie z juhu na Poľsko pôjde cez BP, Štúrovo, Žiar, Martin, Kysuce hore na Katovicko a ďalšie aglomerácie.

Vážne(?) alebo skôr … :wink:
[size=77]1035[/size]

„V Komárne sa stavia za európske peniaze nový most cez Dunaj medzi Slovenskom a Maďarskom, avšak na slovenskej strane je vlastne odrezaný od cesty, ktorá vedie ako hlavný ťah na juh. Oblasť od Nitry po Komárno je najhustejšie obývaná, pritom sa preferuje ťah zo Zvolena na Šahy, čiže cez oblasť, ktorá nie je ani zďaleka tak husto osídlená,“ vymenoval Belica. Zároveň ide o hlavný ťah na juh, teda ďalej smerom na Balkán.

kazdy veri tomu comu chce verit. realita sa ale da odkontrolovat. tah NR-KN je uz dost daleko a preto nie je konkurencia pre sahy. je ale fajn ze kraj sa spravnu preferenciu bez ohladu ci pojde o RC alebo jednotku. NR-KN je nosna trasa kraja v smere sever-juh a ma napojenie na M1.

Štúrovo aj Komárno sú vhodnejšie miesto S-J prepojenia než Šahy.

komarno nikdy neodlahci sahy a sturovo len ciastocne. cize fixne naklady s pochybnym prinosom.

Ťah z KN na NR je takisto len otázkou času, uvidíme akého dlhého.

Ak porovname Komarno, Sahy a Sturovo, tak do blizkosti Sturova planuju z madarskej strany dokoncit severo-juznu rychlostnu komunikaciu najskor - o 3 roky. Ak Madari nepolavia vo svojom tempe vystavby, neskor pravdepodobne vybuduju aj rychlostne komunikacie Sahy-Vac a Komarno-Szekesfehervar, ale podla sucasnych planov ma prednost smer Sturovo. To je jednym z dovodov, preco aj Ersek spolu s Madarmi planuju novy most v Sturove. Druhym vyznamnym dovodom je, ze Komarno a Sahy uz maju mosty pre nakladnu dopravu ale Sturovo este nie, tam je len uzky most pre osobnu dopravu ustiaci blizko centier miest Sturovo a Ostrihom.