V radiu hlasili ze CSPH OMV na odpocivadle Hradok by mala byt od 2.6 otvorena.
Otvorenie novej ČS na odpočívadle Hrádok
youtube.com/watch?v=vYszytja … fV0smc4rlQ
NDS hlada najomcov pre odpocivadla Beckov (lava aj prava strana) a Predmier (lava strana).
ndsas.sk/lavostranne-odpocivadlo-predmier/46521s
ndsas.sk/pravostranne-odpocivadlo-beckov/48578s
ndsas.sk/lavostranne-odpocivadlo-beckov/48579s
a co odpocivadlo v Povazskej Bystrici? Tam neni ziaden naznak stavby cerpacky PHM… Sutaz vyhrala firma GAS. Neviete niekto blizsie info? Trebars termin kedy to ma byt postavene?
minuly tyzden som postrehol, ze velke otvorenie Shell na D1 pri Strbe (smer PO) bude 11.09.2014, cize presne o mesiac
A uz otvorili CS Slovnaft na druhej strane?
info o druhej strane nemam, ale zatial sa velmi netvari na otvorenu…
CS Slovnaft este nie je otvorena.
Pri Ivachnovej bude po dokončení D1 pumpa prístupná z oboch strán? Potom mi vychádza, že pumpa na odpočívadle Hybe bude časom nadbytočná, lebo ostatné medzi Ivachnovou a PO ležia vo vzájomnej vzdialenosti 40-50km, čo je ideál
Má tam byť ešte jedna pumpa. Na tom mieste medzi I/18 a D1.
inak ta supervelka colnica pri svrcinovci by bolo priam idealne miesto pre odpocivadlo …
www.dialnice.info/viewtopic.php?f=35&t=19605
neico podobne by sa priam pytalo aj na dalsich prechodoch ..
Posunute otvorenie Shell Strba na pondelok 06.10.2014 - vraj to ma byt najkrajsia cerpacka v Cesko-Slovensku…
projekt na rozisrenie odpocivadla velke zaluzie .. je tam viacero verzii, nejako tajne dufam, ze to bude jednostranne pristupne z oboch stran a nie dve male obojstranne ..
aj ked si myslim, ze by sa to mohlo radsej posunut a urobit kde uz je teraz most .. vsak tam je to ako husenkova draha ..
Pripravuje sa otvorenie pravostranneho odpocivadla Predmier pre verejnost:
ndsas.sk/pravostranne-odpocivadl … ier/48740s
Zatial su tam este stale pozostatky z docasneho strediska udrzby, budu nutne stavebne upravy odpocivadla aj prevadzkovej budovy, takze realne predpokladam otvorenie najskor na jar. Zaujimavostou je, ze na dialnici uz bolo osadene ZDZ, s novym pismom.
a co nova cerpacka v Povazskej Bystrici na odpocivadle smerom do BA?
Tam sa nedeje nic, tusim tam mala byt pumpa GAS
gas.sk/
vypisala sa nova sutaz, takze si este pockame
ndsas.sk/lavostranne-odpocivadlo … ica/46132s
Ako dopadla nova sutaz ohladne odpocivadla Povazska Bystrica?
takze pokus cislo dva, lavostranne odpocivadlo P. Bystrica - vitazom Shell, s terminom vybudovania CSPH do 31.7.2015
Dobra sprava! Chcem saopytat, tendre na budovanie CSPH na novych usekov budu az ked useky budu ukoncene?
Odpočívadlo musí byť skolaudované (plochy, prípojky sietí), aby sa mohla prenajať plocha na výstavbu Čsph.