Myslel som si, ze tato MUk tu chyba.
Pridam poznatok aj sem:
A este jeden poznatok - po dobudovani useku Janovce-Levoca nebude na trase od Hybe az po Presov ziadna benzinka! Vynimkou bude len Slovnaftka za Levocou (smer PO), ktora ale nie je otvorena non-stop, je jednosmerna (len smer LE-PO), ma minimum sluzieb, ziadne parkovisko, atd…maps.google.com/?ll=49.030408,20 … 3&t=k&z=18
Jedinym riesenim bude zist z D bud do PP, alebo sa v Levoci vratit na Shellku, pripadne pred najazdom na D pri Lemesanoch pokracovat po starej ceste a nacerpat pod Spisskym hradom.
Teda vzdialenost medzi dvoma benzinkami na trase (tu jednosmernu pri Levoci nepocitam), bude 115 km (Hybe - Presov): maps.google.com/maps?saddr=Unkno … &sz=16&z=9
Tento problém by nastal ak by sa privádzač k 18 nestaval a urobil by sa len zjazd na 533. Ak sa privádzač postaví ako je plánované, tak sa na 18 pripojí pred Shellkou.
Za Štrbu by mal niekto sedieť.
Neviete ci sa planuje v Povazskej Bystrici hned za estakadou v smere na BA stavat aj benzinka? Je tam zatial iba velke odpocivadlo … Medzi Zilinou a Trencinom, usek cca 80km, vlastne nie je kde natankovat (ak nechce niekto zist z dialnice)
Plánuje sa tam s benzínkou v priebehu roku 2012.
Zislo by sa aj viac Agip-iek na D/RC nech je vacsia konkurencia
Popripade nejaka nova siet ako v HR, kde prisiel Tiffon (tak sa myslim volaju).
Ja by som bral Lukoil, su lacni a maju dobru naftu.
ja Agip, na Agip-kach mavaju dobru kavu
![]()
Tam by sa hodila nielen stanica PHM, ale aj do dobrá reštaurácia s terasou, je to pekné miesto s peknými výhľadmi na Nosickú priehradu a okolie, upravené plochy, kde sa dá relaxovať, s detskými preliezačkami atd..
Tak tak, pekné miesto pre odpočívadlo, snáď to raz tak bude vyzerať (s tými službami) ako píše fh.
OMV asi odíde zo Slovenska a niektorých ďalších krajín. Takže zase menej konkurencie.
viewtopic.php?f=35&t=15858
Hociaka benzinka moze byt dobra, ak ma dobre sluzby. Taka Shellka pri Kechnceci ci pri vstupe do PO od KE je totalne onicom.
Clanok o odpocivadlach na sme.sk:
Nekúpite diaľničné odpočívadlo? Na Slovensku radšej nie
viewtopic.php?f=35&t=15951
Boli ste uz niekto na novom odpocivadle na R1 - pri Tekovskych Nemciach? Ake to je?
Vyhlaseny tender na modernizaciu odp.Cervenik
e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/31193
Národná diaľničná chce zmodernizovať odpočívadlo Červeník
Národná diaľničná chce zmodernizovať odpočívadlo Červeník Autor: SITA, dnes 11:25 Odhadované náklady na modernizáciu diaľničného odpočívadla sú 1,63 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty, pričom práce by mali trvať osem mesiacov. [Obrázok] Na odpočívadle budú rozšírené parkovacie miesta najmä pre nákladné vozidlá.Foto: commons.wikimedia.org/Jozef Kotulič BRATISLAVA 20. decembra (WEBNOVINY) - Národná diaľničná spoločnosť (NDS), a.s. plánuje modernizáciu odpočívadla Červeník na diaľnici D1 v s…
Na zmodernizovanom odpočívadle zaparkuje viac áut
V rámci modernizácie odpočívadla Červeník na diaľnici D1 budú rozšírené parkovacie miesta. PIEŠŤANY. Národná diaľničná spoločnosť (NDS), a.s. plánuje modernizáciu odpočívadla Červeník na diaľnici D1 v smere Piešťany - Bratislava. Odhadované náklady sú 1,63 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty a práce by mali trvať osem mesiacov od uzavretia zmluvy s vybraným dodávateľom. Podľa verejnej súťaže zverejnenej vo Vestníku verejného obstarávania, na spomínanom odpočívadle budú rozšírené parkovacie…
A na stranke NDS je vyhlasenych viacerov tendrov na vystavbu CSPH na odpocivadla. Viac tu: ndsas.sk/verejna-obchodna-sutaz/17674s
Zaujmave ze tam stale chyba odpocivadlo Strba a na odpocivadle Maly Saris pri Presove bude tiez CSPH. Je tam aj Sverepec ale chyba sutaz na odpocivadlo pri PB smer BA.
Minuly tyzden sa mali otvarat obalky verejnej sutaze na vystavbu a prevadzkovanie CSPH na odpocivadlach Hradok, Sverepec a Maly Saris. Nezachytil niekto, ako to dopadlo?
Zatial nie, ale je tam napisane ze to bude zverejnene az 10.2 teda tento piatok.
Sergej, ty si chcel vysledok sutaze o odpocivadlach a na stranke NDS je napisane ze zrusili tender na odpocivadlo Hradok:
ndsas.sk/verejna-obchodna-sutaz/17674s
No ale stale nevieme vysledok dalsich odpocivadiel. Len skoda ze to zrusili, keby aspon povedali dovod.