takze zopar noviniek o fore
ale nez zacnem, tak dufam ze ste mali pekne sviatky ![]()
-
ako uz bolo avizovane forum sa bude stahovat na novu domenu. povodne som myslel ze sa to stihne pred velkou nocou, aby som mohol pocas tychto par dni volna robit uz na “novom”, ale su nejake problemiky s domenou (vcas upozornim na adresu, zopar ludi uz vie, ale mozete sa tesit na reprezentativnu adresu a stabilny hosting)
-
forum sa bude aj mierne upgradovat, uz teraz pribudli napriklad hodnotenia podla prispevkov
0 - 9 => nováčik
10 - 49 => návštevník
50 - 99 => diskutujúci
101 - 249 => pokročilý diskutujúci
250 a 499 => veterán fóra
500 a vyssie => guru fóra
btw. ak by ste radi rozsirili hodnotenia resp “ranking” alebo inak ho pomenovali, tak vsetky navrhy su len a len vitane.
-
kedze na novom hostingu bude k dispozicii asi 1GB priestoru (oproti sucasnym 50MB), tak planujem dat do novej verzie fora aj moznost priamo v ramci prispevkov pripajat prilohy (ci uz obrazky alebo aj spakovane vacsie subory)
-
mno a na zaver bude este mala drobnost a to mierne upravene logo stranky.
-
toto je skor vec casu, ale mozno aj grafika sa mierne zmeni
snad k lepsiemu 
–
ad forum, ci to bude alebo nebude marna praca. hm, ked to poviem, tak ze uz z istych osobnych dovodov nelutujem vznik tohto fora a aj do istej miery kvoli dialniciarovi…
a ze to tu uz trosku spomaluje sa dalo cakat, faktom je ze, okolo slovenskych dialnic sa toho extremne vela nedeje
to si musime tiez nejako uvedomit
predsa len tych 10-15 km rocne vela vody nenamuti.
ked sa priznam, tiez som necakal, ze forum sa tak skoro dostane nad 1000 prispevkov a zase tiez ze tak rychlo atmosfera opadne.
ale plus minus gro informacii (najcerstvejsich akych sa da) su vo fore obsiahnute, relativne lahko pristupne a teraz uz bude nasledovat len mravencia praca ![]()
ked budem mat znovu viac casu, tak asi prejdem uplne od zaciatku povodne forum a budem sa snazit cim viac informacii post hoc preniest sem. samozrejme tento prenos by som nerad vyhradzoval len sam sebe ![]()
len problem so starym forom je, ze to je docela fuska ho preluskavat od zaciatku
a z kopu kecov povytahovat informacie ![]()
inak ohladne domeny, ak vsetko pojde ozaj ako ma, tak to bude do konca tyzdna aktivne. ale zase necakajte velke zmeny ![]()