Ale Andrej, so tu už niekoľko rokov a ja predsa pracujem štýlom, že keď tému odomknem, stane sa to až vtedy, keď v nej aj pribudne 2. príspevok, lebo ja chcem, aby každá téma, ktorú tu založím mala istý výzor a následnú diskusiu spustím sám v 2. príspevku, kde už nepíšem len fakty, ale aj svoj názor. Takže tak. Neviem prečo mi tu dávaš návod, ktorý je zbytočný, … keďže ja tak nefungujem. Zamknutá téma zostane zamknutá a keď bude odomknutá, bude v nej zároveň 2. príspevok. Takže bude zvýraznená.
A s tým Wordom je to dobré, keď píšem dlhé príspevky. Ale inak ani nie, lebo sa mi neprenesie url, zhrubnutý text, ani nič iné.
Koniec diskusie, názor nezmením, len som oboznámil verejnosť.
Tak toto je 8.000 príspevok v sekcii Cestná sieť.
Sekcia Cestná sieť tvorí cca. 14% fóra.
Sekcia má 103 tém, to nie je najvyšší stav, bolo ich tu raz až 112, ale niektoré sa jednoducho neujali alebo boli premiestnené do nových sekcií.
Som na tomto fore zaregistrovany uz 10mesiacov,ale sledujem toto forum uz viac ako 2 rok…Myslim ze je na vybornej odbornej a technickej urovni…Klobuk dole…
klobuk dole pred moderatorom andrejom .. toto tu je velmi dobre spravena sekcia, ma to logiku a dost vela informaci, s 90% suhlasim a som zistil ze co som tu aj popisal v tych temach je len skor napisane a este tu je aj dopravna policia, bezpecnost na cestach aka dopr. nehody, .. fakt velmi dobra sekcia, mohlo tu byt mozno viacej takych dlhsich ciest I triedy vypisanych ale zas ked sa na nich nic nedeje je to aj zbytocne
skoda ze fotogaleria neobsahuje viac nejakych MUK z ciest I triedy, z miest slovenska nejake krizovatky alebo aj take cesty ktore si ani oznacenie II triedy nezasluzia a su jednickami
Vdaka akurat ze zasluhy ma na tom dialniciar, ktory tuto sekciu daleko najviac rozvinul, ja som robil maximalne vypomoc pri moderovani a obcas som prispel svojim nazorom
Co sa tyka galerie cestnej siete, tak jednak o nu nie je az taky velky zaujem a navyse fotky tu prispievaju zväcsa len fanusikovia dialnic/ciest, vsetko len vo volnom case a dobrovolne, takze ani sa neda ocakavat, ze tu bude kompletna galeria slovenskych ciest. Ale ked sme uz pri tom, je velka chyba, ze stranky SSC a NDS nemaju ani 1% fotiek z ciest/dialnic oproti tomuto foru
Tak potom pardon .. tak klaniam sa pred dialniciarom .. tiez ma to mohlo napadnut ked tie prispevky s rozlozwenim tem su jeho vlastne .. no ale nevadi aj horsie veci sa deju
inac slovensko je mala a hlavne chudobna krajina na to aby mohla postavit za 30% HDP dialnice a rychlostne cesty tak ako je to dnes navrhnute .. takze hlavne vykony zostavaju aj nadalej na cestach I triedy a spolu s regionalnymi a obecnymi cestami tvoria viac ako 90% dlzky takze zaujem myslim je len nieto tych co by fotili aj cesty
Podla mna je sucasne clenenie sekcie podla regionov dobre. Samostatne temy pre cesty I. triedy maju zmysel, len ak sa na nich planuju vyznamne investicie (napr. I/59 Slovenska Lupca-Korytnica, obchvat Trnavy, prelozka Poprad-Kezmarok atd)
To je rozumné mať, pokiaľ sa nenájde nikto, kto by sa intenzívne venoval kompletnej celej cestnej sieti. Cesty I. a II. triedy netvoria ani 50% cestnej siete SR a tak nie je potrebné, aby sa ako priorita tvorili témy podľa tried. A keď k tomu pridáme fakty, že ani cestných mostov nie je na cestách I. a II. triedy viac ako na cestách III. triedy, podobne rozoberať údržbu atď. len podľa ciest I. a II. triedy je ako ťažisko príliš slabé.
Preto som zvolil na počiatku systém rozdelenia na jednotlivé spádové oblasti. Až neskôr som vytvoril niekoľko extra tém podľa výstavby cestných obchvatov. Caesar založil extra Mesto Bratislava a postupne sme tak dotvorili všetkých 8 krajských miest. Popridávali sa témy všeobecné: údržba, financovanie, dopravné nehody, horské priechody. A až v poslednom roku je snaha sa venovať extra cestám, na ktorých sa plánujú obrovské investície alebo o ktorých ten-ktorý užívateľ vie veľmi veľa informácií a taktiež sa na nich plánujú investície.
Pretože skutočná cestná sieť sú aj diaľnice, ale toto samotné je diaľničné fórum a preto sa cestná sieť venuje všetkému ostatnému. Aj preto sa z 8 krajských miest už nevenujeme železniciam, verejnej doprave, letiskám, ale skutočne na 99% len cestnej problematike.
Že to je v sekcii ČR k Cestnej sieti rozdelené na jednotlivé cestné ťahy je dobré a normálne, pretože tu nie je toľko českých užívateľov, aby sa dokázalo priebežne dopĺňať min. každý polrok do všetkých oblastí nejaká nová správa.
V sobotu dňa 20.12.2008 som odštartoval generálne doplnenie informácií do jednotlivých tém v rámci sekcie Cestná sieť. Doplnil som informácie do cca. 40% tém v sekcii. Z tlače, z dokumentov samosprávy, vlády, ministerstiev, z svojich zdrojov.
Komplexnú správu k cestnej sieti budem pre toto fórum písať v januári. Istotne viete, že Slovensko prežíva vo veľkom rozsahu boom na cestách (keď už nie na diaľniciach), kraje opravujú cesty za miliardy, za ďalšie stovky mil. SKK sa nakupujú stroje a iné vybavenie pre cestárov. Vláda zvyšuje výdavky na cesty I. triedy, čím ako-tak udržuje ich stav. Prišli eurofondy a aktívne sa začínajú čerpať aj v krajoch, čo je vidno na celom Slovensku.
Taktiež samotné mestá a obce vkladajú desiatky mil. SKK do novej výstavby, keďže mešká vláda s výstavbami obchvatov a doprava v mestách kolabuje. Obce opravujú naraz celé kilometre miestnych komunikácií. Taktiež tu je boom a príčina je tiež v eurofondoch a vyšších príjmoch samosprávy.
Uvedomujem si, že tento rok som tu viac nebol ako bol. Aj preto sa snažím za týchto pár dní do Vianoc stihnúť maximum, ale 100% sa mi nepodarí - ani to nie je cieľom. Snaha je, aby tu boli aktuálne informácie a pripravované investície zverejnené a je k nim umožnená diskusia.