Miss Diaľničný most

Miss Diaľničný most/estakáda bude v PB.

Podľa môjho názoru je najkrajším diaľničným mostom most pri LM na D1 pod Tatrami. Je na neho krásny výhľad z hôr. Teraz si nespomeniem na jeho názov.

Inak tiež s potom prikláňam k PB a k jej estakáde, tá bude jedinečná. :sunglasses:

Podla mna ma nieco do seba aj most Korytne pred tunelom Branisko. Nie je sice taky dlhy ale je tiez posadeny do pekneho prostredia so siluetou Spisskeho hradu :smiley:

A ešte keby bol Spiššský Hrad aj vysvietený každú noc, tak by to nemalo žiadnej chyby. :laughing:

Estakáda v PB je podľa mňa je jeden zo silných kandidátov.

Teraz som sa zamyslel nad touto témou a je to most r. 2005, takže žiadna estakáda v PB to byť nemôže, tá až o 3 roky. :laughing:

Hmm, možno by sme mali roydeliř tému na najlepší most - hotový a najlepší most - v príprave, vo výstavbe, príp. naprojektovaný. V druhom prípade by bola estakáda v PB horúcim kandidátom :smiley: .

preventivne som to premenoval nech mozeme diskutovat bez podrypovania :wink:

inak podla man by to skor mal byt mister dialnicny most :laughing:

AV,

tak to som si ani neuvedomil, že to je most r. 2005. aquila dobre si spravil, že si to premenoval.

Tak v takom prípade by som tam dal jednoznačne most Apollo. :sunglasses:

caesar, ale apollo nie je dialnicny most :wink:

Hmmm,

no, to nie je. Ale mohol by byť Mostom r. 2005. :sunglasses:

Podľa mňa by sa mohli tie mosty hodnotiť aj so spätnou platnosťou, ak by nebol žiaden vhodný kandidát, tak by som hodnotil aj súčasné mosty, napríklad aj kvôli peknom vzhľade vzhľadom na prírodu a aj využívanosti. Na diaľnici D1 by ich bolo dosť najmä v oblasti Tatier.

Alebo potom snáď nejaký most v r. 2005, keď sa otvorí úsek Ladce-Sverepec, tam by sa našlo tiež viacero zaujímavých stavieb a tie sú na 100% diaľničné. :laughing:

Podla mna ma SR nakrajsie mosty (neviem ich nazvy a nechce sa mi to teraz hladat) a estakady, ktore su pod Tatrami - tam je to super pohlad. Priroda a dialnica (clovek) ako sa da krasne spojit. Tadial je radost jazdit. :wink:

Ale ak sa bude stavat sucasny navrh estakady v PB, tak to bude na 1. mieste. Ale urcit most/estakadu r. 2005? … Tak to potom by vyhral usek Ladce-Sverepec - tam by som asi ani vybrat nevedel. :wink:

No čo, podržím rodné mesto :laughing: Jednoznačne estakáda v PB :wink: Ale v tom návrhu podľa mňa chýba nasvietenie ako je na Apolle :cry: heh

maximo, mozno casom aj to bude :wink:

islo by o to ze kto by platil za elektrinu co by nebol lacny spas ..

Veru pravda, bolo by to drahé…No snáď niekedy…

Inak je veľmi pekné to, čo je pred TN okolo toho kopca…Vôbec neviem ako sa to volá a či je to vôbec most alebo niečo iné :laughing:

Podla mna estakada nad PB by mala by osvietena. Nech je pekne vidiet. A aj ti, co budu prechadza po D1 si uvedomia, ze idu prave nad PB.

Ucet za el. energiu pri planovanych (a realnych) ziskoch NDS, a.s. su uplne zanedbatelne. :wink:

Na novootvorenom úseku D1 Beluša-Sverepec je estakáda ponad motokrosový areál. Neviete niekto názov tohto mosta /estakády/?

JG 17. júla aktualizoval úsek o foto z prevádzky.

Vážny kandidát na titul “Diaľničný most” môže byť napr.

Most Sverepec :arrow_right: :

http://www.highways.sk/highways/img/L-S24/Ladce-Sverepec268.jpg
http://www.highways.sk/highways/img/L-S22/Ladce-Sverepec253.jpg

Tá druhá fotka obletela už celý svet. :open_mouth: