ME vo fotbale 2008

Tak keď už máme dnes ďalšie zápasy, ako vobec vidíte výsledok kvalifikačnej skupiny?

Dnes to bol zo slovenskej strany nádherný zápas čo sa gólov týka. Také výstavné kúsky, to sa mnohdy nepodarí ani jeden taký za zápas a teraz toľko :wink: A to bol Wales mierny favorit… Už len ten piaty, prihrávky a ťah na bránu jak z učebnice…

A čo možnosť je mi to jedno. :question:

Ta moznost je zasifrovana v San Marine…teda aspon ja som to tak pochopil a klikol :confused:

No dnes nasi ukazali, co je v nich. Dufam ze usetrene milardy za postavenie nejakeho stadiona presunu na dostavbu Braniska napriklad. :stuck_out_tongue:

Třeba prohrávají doma proto, že nemají dobrý stadion a je proto třeba postavit lepší, aby byl minimálně na úrovni stadonu Millenium v Cardiffu, kde se jim dařilo.

No tak koli tomu to urcite nebolo, mohli zahrat v Trnave. :laughing:

No tak dle výsledků hlasování je San Marino jedním z největších favoritů :slight_smile:

Dufam, ze to futbalisti budu bezpodmienecne akceptovat.
Nasi urobili pre 1. miesto Nemecka co len mohli. :sunglasses:

Viz koksolam :wink: keď je mi to jedno, hlasujem pre San Marino :wink:

Slovensky futbal mi zily netrha … stale hovorim, ze by sa na SK mal viac podporovat hokej … :slight_smile: Takze San Marino :slight_smile:

San Marino je už opravdu horký favorit :slight_smile:

Když už jsme u fotbalu, komui fandíte?

Já fandím Brnu a Slovanu Bratislava. Oba kluby mají mezi sebou družbu. Sice nic moc nehrají, ale vše se může časem změnit.

No ja Slovanu rozhodne nieeee, mozno Brnu trosku, ked uz v nom vacsinu casu tvrdnem :sunglasses: Zo Slovenskych klubov som fandil Petrzke, z Ceskych Banik :stuck_out_tongue:

V Bratislave všetkým známe,
že belasých radi máme,
každá pani, každý pán
fanúškuje za SLOVAN!

Slovan forever!!!

Můj favorit je Sparta :slight_smile:

Hehe, proti gustu ziaden disputat :sunglasses: Niekde sa spieva, Sk Slovan, sk… Bratislava, ale ja sa ospravedlnujem, nechcem flamewars koli sk klubom :wink: Ja si asi niekedy zgustnem na Lermikovej Sparte, Spartaa, Spartaaaaa, buzernatuuu partaaaa. Banik pi.. Banik pic… FCB! :laughing: