Keď to bude podľa kilometrov, bude to spravodlivé. To, čo si napísal ty, to je podľa ceny. No ja tiež dodám, že by sa malo nájsť 25 mld. SKK na dostavbu R1 bez obchvatov NR a BB a dostavbu rozostavaného na R2. ![]()
Minister pozval obyvateľov PB ktorých sa bude dotýkať výstavba dialnice - t.j. tým ktorých nehnuteľnosti sa budú búrať a ktorých pozemky sa budú vykupovať na ministerstvo aby sa s nimi osobne dohodol na riešení.
Žeby sme tu mali konečne slušného ministra ?
bodaj bz to islo aj dalej takto.
ale mesikovi sa nelubi, a pritom je z BB
ja neviem, tomu mesikovi tusim ozaj nikto nevyhovie ![]()
aquila: Mesikovi sa nelubi nikto, kto velkohubo nerozprava o tom, ze dialnicna politika SR je na draka a nezasadzuje sa tvrdo za prepojenie BA-KE cez BB …
Navíc by ještě musel musel prohlásit, že Žilina žádnou dálnici nepotřebuje a zasazovat se proto o zastavení výstavby D1 a D3.
A teraz citát z tlače :
“Už teraz bojujem na centrálnej úrovni o pretrasovanie rýchlostnej komunikácie R3, aby išla popri Bystrici, aby sa urobilo Hiadeľské sedlo a Ružomberok. Bojujeme všetci na všetkých frontoch. Vzhľadom na to, že je teraz pozitívna vláda a počúva na tieto veci, už som rokoval s ministrom dopravy Vážnym, ktorý vyšiel z tohto prostredia. Pre Banskú Bystricu je to jedna z najdôležitejších vecí,” povedal Saktor.
Udivuje ma naivita niektorých diskutujúcich o “nemennosti” stanovenej trasy D1. Len by som upozornil, že “boj na všetkých frontoch” neprebieha “už teraz”, ale nepretržite od čias ustanovenia “stredoslovenského” kraja. Dlhodobo, systematicky po desaťročia podkopávať a spochybňovať Považie, Žilinu, polycentrický rozvoj Slovenska. Prečo sa stále debatuje, pri každej vláde znovu a znovu o trasovaní diaľnic ? Prečo v každom volebnom období sa znovu a znovu vyťahuje územnosprávne členenie ? Prečo sa z času načas (ale pravidelne) vyťahuje otázka zmeny hlavného mesta, presun do “stredu” ?Odpovedzte si na tieto otázky.
Čo ťa Ludo udivuje ?
Debatovať sa bude vždy a o všetkom vždy sa bude prestasovávať a nakonie sa príde na to že je to dobré tak ako to je
Každá vládnuca strana tým musí prejsť.
inak ked sme pri tom, mozno by nebolo zle sa zamysliet na premenovani RC na slovensku.
aspon mne by daleko logickejsie znelo, keby R1 isla z TT az po kosice. R2 od TN po ziar nad hronom. a R3 by isla od trstena - martin - BB - ZV - sahy.
lebo je kusok mimo ze R1 konci v BB a pritom medzi ZV a BB je aj R3 aj R1.
Súhlas, aquila…
Iste to tu citaju niektori, ktori sa stretavaju aj s ministrom DPaT
p. Vaznym.
Myslim, ze by bol na tomto fore vitany ako diskutujuci.
Pre pracovnu vytazenost je uplne samozrejme,
ze pravidelne prispievanie by bolo nerealne, ale mohol by sa dohodnut s nim termin na “chat”, kedy by prisiel a reagoval online na otazky ostatnych clenov fora.
Skuste mu, prosim, niekto toto pozvanie prilezitostne odovzdat.
Za pokus to stoji!
B;
inak na online chat by sa nahodil nejaky modul
to by docela slo. a nebol by to zly napad. alebo keby sa aj len otvoril thread kde by sa pisali otazky a tie by sa poslali na MDPaT …
Fórum by malo zostať apolitické. ![]()
to sa navzajom nevylucuje. je to len vyjadrenie z oficialneho zdroja, nic viac nic menej.
Keď tu bude prítomný priamo minister dopravy, tak sem budú chodiť aj iní tieňoví ministri dopravy, teda zvrhne sa to viac na politický boj. Je to môj názor.
Toho by som sa ja nebal.
Tazko je predpokladat, ze by sem minister ( lubovolny) pravidelne chodil
“bojovat” s inymi ministrami.
Uz len z cisto z casoveho hladiska.
P.S. Napr. byvaly minister sem asi nepojde spominat na svoje slavne vyroky ![]()
Dy, v konecnom dosledku sa tu moze vyjadrovat ktokolvek. a jedno ci je to minister alebo nahodny kolemdouci, ktoreho zaujima doprava v jeho obci.
a urcite sa nebojim toho, ze by sa to zvrhlo v politicky boj
z uradu vlady tu sice je docela slusna navstevnosti, ale ze by sa nejako hrnuli prispievat ? to som si teda (zatial) nevsimol ![]()
V poriadku aquila a B; ale ja mu to hovoriť nebudem.
Nakoniec, nikto nikomu nebráni, napísať túto požiadavku priamo ministrovi.
V tom je prave problem, ze ked by som poslal email napr. na
info@telecom.gov.sk, tak sa to urcite k ministrovi nedostane.
Klasicka posta detto.
Uprednostnil som metodu “od ducha k duchovi” ![]()
Tak zavolaj piatim svojim znamym - ked padne mobilna alebo telefonna siet je predpoklad, ze tu informaciu dostal
)
Nie, odsunul si riešenie problému na iných.