Dostalo sa to ku mne náhodou. Je to aktivita brnenského IMOSu na Slovensku, uvidíme ako hlboko sa budú chcieť zapojiť do infraštruktúry. Zmienil som to preto lebo náhoda je blbec a je ta jedna taká perlička v tej firme vo vzťahu ku mne )) Takže skor s humorom.
Ibaže slovenský je prakticky český. A v Česku je pár úsekov, ktoré musel Strabag opravovať krátko po dostavbe. Ale ten český sa musí snažiť lebo konkurencia je silná. Lenže oni vyhrávajú s cenami a kvalita ide nabok .. podla mňa.
Takisto aj slovenský Strabag opravoval pár stavieb, vznikol odkúpením malých firiem ako Cestné stavby Lučenec,CMK Zvolen a myslým, že kúpili aj Slovasfalt. Slovenský strabag tvoria pár manažérov,robotníkov a nejaké to malé množstvo strojov. Robia prevažne menšie práce ako oprava a asfaltovanie ciest,mostov… Na stavbe ako Oždany robili večšinou za túto firmu podzhotovitelia a tak to bude aj na R2 Figa. Na diaľničných stavbách na ktorých pôsobia v SR sa zatiaľ držia dobre, ale občas nestíhajú pracovať v takom tempe, aby nezaostávali za ostatnými ako napr. H. Podhradie-Žilina /Strážov/
Ináč to hlasovanie by som upravil až sa to dá a to z praktického dôvodu by som dal len na výber 1x Skanska a zrušil by som aj Metrostav-SK a ponechal len Doprastav.
Z jednoduchého dôvodu .. stavbárov je tu menšina a skôr by som to nechal na prehladnosti, nakoniec aj Skanska na SVK sa plánuje zjednotiť.
No, ja som ešte pridal jednu možnosť a to poslednú. Teda v týchto spoločnostiach, ktoré tu sú uvedené, tak by som nechcel pracovať ani v jednej. Jednoducho radšej už na MDPT alebo na MVRR, keď už v oblasti dopravy a stavebníctva.
No a okrem toho, nebudem tu uprednostňovať jednu firmu pred druhou.