kruháč pri TN by mal byť hotový do konca Júla, čiže cca o mesiac
okrem mostov by malo byť hotovo do konca tohto roku.
Inak od MN. Lehoty až po budúci kruháč je už asi mesiac potiahnutá súvislá vrstva asfaltu, takže už nie je cítiť spoje čo tam boli predtým. Nečakal som to, ale teší ma to.
Ak odmyslíme, že uvedený úsek cesty bol súčasťou stavby “Trenčín - Most”, ktorý ukončil Strabag pred cca desiatimi rokmi, ale nakoniec tieto úseky sa nezrealizovali (most bol drahší ako mal byť), tak dnešný stav je znova kombinácia neschopného dodávateľa s tým istým neschopným investorom ktorý to mal pred desiatimi rokmi pod palcom…
Tato “rekonstrukcia” je cista tragedia, ako vsetko na Slovensku. Zaujimava bude asi aj vysledna cena, to by mozno aj R2 od Turnej po D1 za to postavili keby nekradli ako straky.
Nasiel som celkom pekne video z drona.
Sú tam už uložené nejaké nosníky, čo to bude letmá montáž aj cez kanál aj cez koryto Váhu? Kto vlastne robil nový projekt na tie mosty, nikde na UVO som to nenašiel, keďže pôvodný projekt riešil ešte rekonštrukciu pôvodných a myslím, že tam nebola uvažovaná ani cyklolávka, tak hádam na tomto novom aspoň tom dlhšom bude, aby sa od Opatoviec dalo napojiť na Vážsku cyklomagistrálu.
tie som myslel, bolo ich vidieť na tom videu čo dal ObcasnyOkoloiduci, len ma zaujímalo aká bude konštrukcia mostných polí, či to budú kombinovať, ale uvidíme. Nič som k tomu mostu nenašiel ako by mal vyzerať aj čo sa týka šírkového usporiadania.