Od hranic po trencin je to celku ok, akurat by to chcelo obchvat Drietomy. Potom je to uz horsie, ale my zasa mame R2 na papiery
ja holt neviem, mne sa osvedcila trasa ZA-Belusa-Puchov-Vizovice-Zlin. Dalej uz D1 az po Prahu.
Jo jo, rodičia bývajú v Drietome a je to tam otrasné.
behá tam snáď 100 nákladiakov za hodinu a na niektorých domoch sú už praskliny z tých otrasov. Najlepšie je, že tam každé dva roky natiahnu nový koberec a preťažené nakladaky ho uplne rozbiju.
Aj teraz je o dva baráky vyššie taká diera v ceste, že otec zbiera dve puklice denne, asi si otvorí obchod ))
V sobotu 8.6.2013 ma okolo 10:30 predpoludním na obchvate Uherského Hradiště smerom na Drietomu predbiehala Toyota Yaris, strieborná metalíza. Razila si to “v prostrednom pruhu”, teda po stredovej deliacej čiare, rýchlosťou asi 150 km/h, bez ohľadu na protiidúce vozidlá. Cesta je tam široká, dá sa… Keď som ju predbehol na obchvate Bánova (cez odbočovací pruh ), všimol som si, že v nej sedia dvaja mladí chlápci a majú nainštalovanú kameru. Zavesili sa za mňa a pokračovali v tesnom závese až na hranice. Za hraničným priechodom to otočili a vracali sa späť.