I/50 Holubice (exit D1) - Starý Hrozenkov (Drietoma)

Od hranic po trencin je to celku ok, akurat by to chcelo obchvat Drietomy. Potom je to uz horsie, ale my zasa mame R2 na papiery :slight_smile:

ja holt neviem, mne sa osvedcila trasa ZA-Belusa-Puchov-Vizovice-Zlin. Dalej uz D1 az po Prahu.

Jo jo, rodičia bývajú v Drietome a je to tam otrasné.
behá tam snáď 100 nákladiakov za hodinu a na niektorých domoch sú už praskliny z tých otrasov. Najlepšie je, že tam každé dva roky natiahnu nový koberec a preťažené nakladaky ho uplne rozbiju.

Aj teraz je o dva baráky vyššie taká diera v ceste, že otec zbiera dve puklice denne, asi si otvorí obchod :slight_smile:))

V sobotu 8.6.2013 ma okolo 10:30 predpoludním na obchvate Uherského Hradiště smerom na Drietomu predbiehala Toyota Yaris, strieborná metalíza. Razila si to “v prostrednom pruhu”, teda po stredovej deliacej čiare, rýchlosťou asi 150 km/h, bez ohľadu na protiidúce vozidlá. Cesta je tam široká, dá sa… Keď som ju predbehol na obchvate Bánova (cez odbočovací pruh :smiley: ), všimol som si, že v nej sedia dvaja mladí chlápci a majú nainštalovanú kameru. Zavesili sa za mňa a pokračovali v tesnom závese až na hranice. Za hraničným priechodom to otočili a vracali sa späť.