ahojte, podarilo sa mi vyhrat dialnicnu nalepku od NDS v jej sutazi, je tu niekto, kto to este vyhral? a aky bol vas postrech z dialnic ?
h-ch to mas fuk, hlavne ze som vyhral ![]()
A koľko ľudí vyhralo ![]()
A za čo si to vôbec vyhral?? Ak si niečo zaujímavé odfotil, tak to daj to fotogalérie, aby sme nabrali inšpiráciu ![]()
dialniciar: na stranke NDS je 10 ludi, ale maju tam asi chybu lebo jeden clovek je tam napisany 2x
dnes uz prisla nalepka
Ešte keby dali aj na benzín …
dobre hovoris ![]()
dialniciar: na stranke NDS je 10 ludi, ale maju tam asi chybu lebo jeden clovek je tam napisany 2x
dnes uz prisla nalepka
Dufam ze si si ju predtym uz nekupil ![]()
akurat minuly tyzden sme boli lyzovat, tak som kupil tyzdnovu, skoda ze neprisla uz vtedy, ale nevadi potesi aj teraz ![]()
A čo si vlastne odfotil??
neodfotil som nic, ale poslal som iba prispevok, napisal som im, ze som so znacenim spokojny, ale ze kilometrevniky su naprd skoro vsade a ze by mali davat uz aspon 50 km pred D/R navestnu tabulu ze bude dialnica, lebo taky zapadniar hovno vie kde mame dialnice, i ked ma mapu, ale aj tak pre info je dobre aby tam take tabule boli.
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2266
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2267
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2268
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2269
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2270
Co stve mna ze ked pride nejaky zahranicny na Slovensko, chce ist do NR, v atlase je R1 (aspon v mojom europskom) a na D1 je odbocka na I/51 ![]()
Mohli by sa konecne zacat znacit aj RC.
myslim ze si netrafil temu
, ale mas pravdu, malo by sa to ujednotit
neodfotil som nic, ale poslal som iba prispevok, napisal som im, ze som so znacenim spokojny, ale ze kilometrevniky su naprd skoro vsade a ze by mali davat uz aspon 50 km pred D/R navestnu tabulu ze bude dialnica, lebo taky zapadniar hovno vie kde mame dialnice, i ked ma mapu, ale aj tak pre info je dobre aby tam take tabule boli.
Naozaj tie kilometrovniky su na hovno, idem po R1 niekde za ZH a take cislo tam je, ze ani do TT tolko km neni, ani do BB. V Madarsku kazdy kilometer veelka zlta tabula s kilometrom.
ano je to chyba, mne sa to tiez nepaci, toto je este z cias CS a zrejme sa to ani tak skoro nezmeni, myslim ze by sa to malo napravit, cisla v ktore su v cechac, niesu u nas a naopak
madarske tabule su zelene, tak ako vsetko maju zelene, to je ich narodna farba
Aha hej, sú zelené ![]()