Dialnicna nalepka od NDS

ahojte, podarilo sa mi vyhrat dialnicnu nalepku od NDS v jej sutazi, je tu niekto, kto to este vyhral? a aky bol vas postrech z dialnic ?

To choď rozhlásiť sem;

dialnice.info/viewtopic.php?t=5923

A postreh sa nepíše s ch :slight_smile:

h-ch to mas fuk, hlavne ze som vyhral :wink:

A koľko ľudí vyhralo :question:

A za čo si to vôbec vyhral?? Ak si niečo zaujímavé odfotil, tak to daj to fotogalérie, aby sme nabrali inšpiráciu :bulb:

dialniciar: na stranke NDS je 10 ludi, ale maju tam asi chybu lebo jeden clovek je tam napisany 2x

dnes uz prisla nalepka

Ešte keby dali aj na benzín …

dobre hovoris :slight_smile:

Dufam ze si si ju predtym uz nekupil :slight_smile:

:slight_smile: akurat minuly tyzden sme boli lyzovat, tak som kupil tyzdnovu, skoda ze neprisla uz vtedy, ale nevadi potesi aj teraz :slight_smile:

A čo si vlastne odfotil??

neodfotil som nic, ale poslal som iba prispevok, napisal som im, ze som so znacenim spokojny, ale ze kilometrevniky su naprd skoro vsade a ze by mali davat uz aspon 50 km pred D/R navestnu tabulu ze bude dialnica, lebo taky zapadniar hovno vie kde mame dialnice, i ked ma mapu, ale aj tak pre info je dobre aby tam take tabule boli.

dialnice.info/album_page.php?pic_id=2266
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2267
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2268
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2269
dialnice.info/album_page.php?pic_id=2270

Co stve mna ze ked pride nejaky zahranicny na Slovensko, chce ist do NR, v atlase je R1 (aspon v mojom europskom) a na D1 je odbocka na I/51 :imp:
Mohli by sa konecne zacat znacit aj RC.

myslim ze si netrafil temu :slight_smile:, ale mas pravdu, malo by sa to ujednotit

Naozaj tie kilometrovniky su na hovno, idem po R1 niekde za ZH a take cislo tam je, ze ani do TT tolko km neni, ani do BB. V Madarsku kazdy kilometer veelka zlta tabula s kilometrom.

ano je to chyba, mne sa to tiez nepaci, toto je este z cias CS a zrejme sa to ani tak skoro nezmeni, myslim ze by sa to malo napravit, cisla v ktore su v cechac, niesu u nas a naopak

madarske tabule su zelene, tak ako vsetko maju zelene, to je ich narodna farba

Aha hej, sú zelené :blush: