Ano ale kto to vypisuje (najcastejsie) konkretne - stat alebo uz projektant ![]()
Stát, v případě Slovenska nejspíš NDS.
Adoas:Lenny:
Pokud je zájem o to, aby se most/ tunel stal dominantou vypisuje architektonická soutěž na ztvárnění.
Ano ale kto to vypisuje (najcastejsie) konkretne - stat alebo uz projektant
Stát, v případě Slovenska nejspíš NDS.
A ja som nic ine nenapisal. ![]()
mapa useku HP - brodno
skvelé, úsek HP - Brodno akosi stále chýbal na mapkách (ndsas.sk, highways.sk). má ešte niekto iný obrázok, alebo plán?
pridal som podrobnu ortofotomapu
dialnice.info/album_page.php?pic_id=1353
plne rozlisenie (pozor ma asi 1,8 MB):
dialnice.info/images/big/strazov_brodno.jpg
vdaka patri “certaine someone” ![]()
Zámer pre financovanie zo zdrojov EÚ tu trvá.
Adaios: Uz je vyrazena prieskuma stolna alebo sa este len chysta…
Nebude sa raziť prieskumná štôlňa. Podrobný prieskum už bol spracovaný.
Adaios: Uz je vyrazena prieskuma stolna alebo sa este len chysta…
Adaios už tu podla všetkého nie je .. teda neprispieva na toto fórum. ![]()
Adaios už tu podla všetkého nie je .. teda neprispieva na toto fórum.
Adaios sa rozhodol odísť z tohto fóra, ale môžem všetkých ubezpečiť, že žije, ale na toto fórum neprispieva. Alebo teda: nie ako Adaios. ![]()
Tunel Považský Chlmec sa bude stavať ako 2-rúrový so začatím výstavby v roku 2008 spolu s celým úsekom ZA-západ (Strážov) - ZA-sever (Brodno).
to vazne ? huh, az sa mi tomu nechce verit … osobne si myslim, ze usek HP - LL by bolo lepsie riesenie, alebo este radsej brodno - KNM - cadca … usek za, zapad - za, sever by pockal …
MH: tomu tazko uverit, som skeptik v tomto ohlade.
Zatial to tak vyzera, ze sucasna vlada ma na v tomto a predovsetkym v buducom roku naplanovanych pomerne vela novych stavieb, tak som zvedavy, ci aspon 75% z nich sa v uz teraz urcenych terminoch aj zacne…
Zatial to tak vyzera, ze sucasna vlada ma na v tomto a predovsetkym v buducom roku naplanovanych pomerne vela novych stavieb, tak som zvedavy, ci aspon 75% z nich sa v uz teraz urcenych terminoch aj zacne…
Na druhú stranu sa v tomto roku a v r. 2008 aj dosť veľa stavieb sprístupní. ![]()
.
tak zda sa ze z posledneho materialu uz konecne tento usek vypadol …
osobne si myslim, ze toto je najmenej posledny usek D3 a mal by sa stavat az po kompletnom dostavani D1, R1, bodovych zavad R2, R3 a skompletizovani D3.
tak zda sa ze z posledneho materialu uz konecne tento usek vypadol …
osobne si myslim, ze toto je najmenej posledny usek D3 a mal by sa stavat az po kompletnom dostavani D1, R1, bodovych zavad R2, R3 a skompletizovani D3.
Ano, ale platí to jen za předpokladu, že se bude stavět na D1 tunelový obchvat Žiliny.
ktory sa stavat samozrejme nebude…ale aj tak si myslim ze ten usek nijako extra nehori a podla mna hocico na R2 by malo byt skor ![]()