budúca trasa D3 aj s preložkami už je vyznačená na openstreetmap.org
bude to dobrá divočina tá diaľnica
A to tam megalomanská preložka I/11 okolo Krásna rozhodne nie je celá.
veľmi som zvedavý na tie intenzity, ktoré ostanú na I/11 po výstavbe D3, že to tak Kysucké obce silou mocou pretláčali
opravte ma niekto, ak škodím pánovi primátorovi Krásna, ale mne sa marí, že jeden z jeho argumentov bol, že keď sa buď niečo stane, alebo bude údržba v tuneli Horelica, tak aby všetky autá nešli cez obce. Podľa tejto logiky by sa zároveň s každým obchvatom mal stavať aj paralelný obchovat v polprofile - pre istotu. Neviem to vyjadrenie, ale teraz dohľadať, tak ma neberte na 100 percent.
Kysučania budú jazdiť do Žiliny po I/11, aby nemuseli platiť za diaľnicu. Ale koľko ich bude, to by ma tiež zaujímalo.
to bude ako internet
Budeme jazdiť cestou najnižsieho odporu a najprijateľnejšej ceny ![]()
Zamknutý článok
Bolo už na niektorom z úsekov odovzdané stavenisko zhotoviteľovi? Včera som tam prechádzal a zatiaľ neprebieha ani výrub.
nebolo až na konci decembra
A neviete niekto či je lehota výstavby viazaná na odovzdanie staveniska?
To je uplne jedno. Skor ci neskor najdu “neocakavane” zosuvove uzemie a vsetky lehoty ostanu len na papieri
Ráž na tlačovke povedal že 15. klepú základny kameň, len neviem kde a ani v ktorom mesiaci ![]()
a po tolkych rokoch sa nam potvrdila dalsia fama, tj ako si isty lokalny politik presadil dialnicu tam kde lisky davaju dobru noc.
podla mytnych udajov 955 NA stiahnute z blizkeho svrcinovca. skvely pomnik za par sto mega.
Tych 955 je cislo este pre otvorenim S1 na Polskej strane? Da sa to niekde sledovat? Dik
ano.
správne čítam, že za Čadcou už cc 4500?