D3 všeobecne

5 lajky

budúca trasa D3 aj s preložkami už je vyznačená na openstreetmap.org

bude to dobrá divočina tá diaľnica

5 lajky
1 lajk

A to tam megalomanská preložka I/11 okolo Krásna rozhodne nie je celá.

veľmi som zvedavý na tie intenzity, ktoré ostanú na I/11 po výstavbe D3, že to tak Kysucké obce silou mocou pretláčali

4 lajkov

opravte ma niekto, ak škodím pánovi primátorovi Krásna, ale mne sa marí, že jeden z jeho argumentov bol, že keď sa buď niečo stane, alebo bude údržba v tuneli Horelica, tak aby všetky autá nešli cez obce. Podľa tejto logiky by sa zároveň s každým obchvatom mal stavať aj paralelný obchovat v polprofile - pre istotu. Neviem to vyjadrenie, ale teraz dohľadať, tak ma neberte na 100 percent.

4 lajkov

Kysučania budú jazdiť do Žiliny po I/11, aby nemuseli platiť za diaľnicu. Ale koľko ich bude, to by ma tiež zaujímalo.

1 lajk

to bude ako internet

Budeme jazdiť cestou najnižsieho odporu a najprijateľnejšej ceny :slight_smile:

1 lajk

Zamknutý článok

1 lajk

Bolo už na niektorom z úsekov odovzdané stavenisko zhotoviteľovi? Včera som tam prechádzal a zatiaľ neprebieha ani výrub.

nebolo až na konci decembra

A neviete niekto či je lehota výstavby viazaná na odovzdanie staveniska?

To je uplne jedno. Skor ci neskor najdu “neocakavane” zosuvove uzemie a vsetky lehoty ostanu len na papieri

3 lajkov

Ráž na tlačovke povedal že 15. klepú základny kameň, len neviem kde a ani v ktorom mesiaci :joy:

3 lajkov

a po tolkych rokoch sa nam potvrdila dalsia fama, tj ako si isty lokalny politik presadil dialnicu tam kde lisky davaju dobru noc.

podla mytnych udajov 955 NA stiahnute z blizkeho svrcinovca. skvely pomnik za par sto mega.

2 lajkov

Tych 955 je cislo este pre otvorenim S1 na Polskej strane? Da sa to niekde sledovat? Dik

ano.

správne čítam, že za Čadcou už cc 4500?

1 lajk