To sa mi snáď sníva, vykúpené pozemky, stavebné povolenie, prieskumná štôlňa, stačí len vyhlásiť tender na zhotoviteľa, ale tesne pred začatím výstavby sa navrhne iné riešenie. To má byť precedens pre najbližšie roky?!!!
Takto nás pri výstavbe diaľníc za chvíľu predbehne aj Bulharsko.
Ja som este nepochopil preco tato vlada chce naraz odkladat Visnove. Ved ked chce dat celu D1 cez PPP tak to neni problem to postavit. Tak ci tak aj ked to pojde cez Strecno na 2+2 to nebude nikdy “dialnica” a preto v roku 2010 nebude D1 komplet hotova. Mohlo sa zacat stavat naraz tunel cez PPP a rozsirenie cesty okolo Strecna a Fico by to kludne pred volbami ukazat aky je uspesny.
A este pozrite sa ako EK chce zazalovat Polsko kvoli trase dialnice A6 cez chranenu oblast a to iste moze ocakavat aj Slovensko kvoli rozsireniu cesty medzi Za a MT.
A som zvedavy ci nato pojde PPP.
Je fakt ze to co ukazovali v reportazi na Markize vypadalo spis jako vjezd do NORADu nebo velitelstvi StarGate…trosku maskovani do prirody by asi prospelo..
som az prekvapeny ako sa zomkli.. teraz to bude zaujimave sledovat kto ustupi.. ci sudruh hranol, ktoremu sa nejako ruca domcek z karat (zakonik prace fraska, afery tomanovej, explozia problemov zdravotnictve) alebo zdravy rozum…
vsak uz aj z NDS sa v spravach vyjadrili, ze to rozsirenie nie je moc realizovatelne …
inak medzi nami dievcatami, vsak to nie je ani v v projektovej studii.. ako to bude s pozemkami ? povoleniami … pri “rychlosti” vybavovaciek pri inych usekov by sa ani len nezacalo stavat do 2010 …