D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala

to čo sú tam tie vyvýšené záhony v tom bazéne pod estakádou?
https://infrastruktura.sk/uploads/default/original/3X/6/0/606755470e65df30dedfda7a3ec450be1255b0ce.jpeg

Niečo na ten spôsob. Sú tam zasadené niečo ako bambusy.

3 lajkov
2 lajkov

Dnes prišli na stavbu prvé ventilátory pre vetranie tunela. Také tie závesné na strop/stenu. Som prekvapený aké sú veľké.

5 lajky

Privádzač Rajecká dolina ako je na tom?

Na to, že úsek mešká 10 rokov, keby sa aj tento rok začalo stavať, mohlo to byť OK. Podľa mňa faux pas riadne … 4km malý privádzač, už to mohlo byť zožraté, za ten čas, čo bol k dispozícií počas “výstavby” Strečna …

2 lajkov

Do konca júna by mal byť známy víťaz VO na zhotoviteľa.

1 lajk

Ako je na tom vozovka v JTR?

A to je len ten privádzač? To SSÚD a odpočívadlo sa súťažia samostatne?

To podľa mňa nebolo nikdy spojené. Teda tak si to pamätám.

1 lajk

Zopár fotiek z Višňovskej doliny z okolia vetracej šachty.

6 lajky

este stale si myslite, ze tento usek sa otvori do konca roka? Ved este nie je dokoncena ani vozovka v tuneli

1 lajk

Ak má byť na konci júla hotová vozovka komplet, tak majú 5 mesiacov na dokončenie technológii, skúšky, povolenia atď. Čiže ktovie.

nie, ale kedze sa suska, ze na jar budu volby, tak jar bude idealne obdobie na strihanie pasok

1 lajk

Och, Bože! To je psycho. Už aby boli oba diaľničné obchvaty hotové. Toto hrdenie sa projektami, ktoré sa stavajú X volebných období, je priam detinské.

Bolo pravdepodobné, že ten koniec roka by bol fakt na hranici zázraku. Hoci by to potešilo.
Ale marketér je dobrý, ten Ráž…
Hlavné je, že sa finišuje a konečne máme pred sebou už len posledné mesiace (v porovnaní s dĺžkou prípravy, výstavby, problemov, atď.)

3 lajkov