D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala

Zostali tam 3 združenia, všetko etablované firmy na SVK, myslím, že sa dohodnú bez námietok

Akože tie tri združenia sa dohodnú? :slight_smile: aká paráda, to mohli aj skôr, nemuseli rok mať ten dialóg :smiley:

Nie skvor som myslel že sa dohodnú tak že ked vzíde víťaz tak nebudú námietky ako keby tam bolo nejaké kazašsko-talianske združenie. A inak ten rok čo trvá súťažný dialóg nieje iba o cene, ale aj o zadefinovani zmluvných podmienok, ale to ty určite vieš :wink:

Debata na FB: Tiež by ma zaujímalo či sa stihne Višňové dokončiť do 2023?

Andrej Doležal - minister dopravy a výstavby SR Robím, čo je v mojich silách, ale koniec roka 2023 nevidím reálne.

to by bolo LTT stihnutelne keby tam uz nejake stroje boli a zacali. a podla mna cast objektov bude treba najskor zburat, co zas len termin oddiali… :frowning:

prave sa vyjadril p. minister na exprese, ze do konca roka by mali vsetky tri firmy predlozit ponuku, takze na prelome rokov by mal vybrat a ohlasit vitaza.
(takze mozno marec? :smiley:)

Netreba zabúdať, že na tomto úseku dva 500m mosty stále ešte nie sú ani naprojektované a/alebo nemajú stavebko. A do 3 rokov majú byť hotové…

To by malo byť reálne. Tri roky. čo sa tam chcú zdržovať. V podmienkach súťaže by mala byť cena a rýchlosť. Most sa môže stavať rok aj 8 rokov viď HU IV.

josephine.proebiz.com/sk/tender … gz1GxzIDvc

no ten datum 21.12. ma pobavil :smiley:

mna ani nie :wink: kedze sutazny dialog je uz vo finalnej faze

e.dennikn.sk/minuta/2197050
Tak kruh sa predsa len uzavrel a je tu veľká šanca, že tunel dostava Skanska.

tak toto bude zlaty klinec tejto viac ako desatrocnej saskarne :smiley: na druhu stranu ak to ozaj dostane skanska nemam strach o dodrzanie terminu alebo prestrelene doplatky

Este by som krotil optimizmus, sef Skansky hovori, ze Visnove je rizikove finweb.hnonline.sk/ekonomika/22 … -sk-pre-hn . Kto moze nech da cely clanok do monitoringu tlace.

Cenovo vyhrala Skanska. Cena je však pod štátny odhad bude to zaujímavé sledovať.

Skanska bola skaredo vysachovana, tak verim ze dalsi dvaja budu charakter a nedaju nejake namietky .

Môžu byť charakter, ale tu ide o 300 melónov.

tak vidite, hovoril som minister plni dalsi slub a dokonca to stihol do vianoc este, nie do konca roka ako sa povodne suskalo, a yess, zasluzene to patri Skanske!!! gratulujem jej tymto snad ju aj potvrdia a daju jej to co jej za megazlodeja pociatka nepravom vzali a nik sa snad uz neodvola nech sa to cim skor rozbehne finweb.hnonline.sk/ekonomika/22 … siu-ponuku pekny vianocny darcek

Aha, podľa tejto logiky D1 Budimír - Bidovce za Počiatka vyhrala Skanska len preto, lebo asi zaplatila…
Tak asi to nebude taká čistá firma, či?

nevkladaj mi laskavo do ust co som nepovedal! tes sa z toho co je, ani toto nemuselo byt a nie je to samozrejmost..

[size=77]Ťuk. 1482[/size]