D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala

Michael89, Krampus Ťa vysmečoval za mňa Kontroluje Váhostav aj Doprastav: Nechcú viac dodatkov ako i . Ide o článok z Denníka N = rozhovor s Martinom Bakošom z Amberg Engineering /žeby si všimli náš dialóg na tomto fóre?/.
Vraj vláda už urobila na Salini/Dúha aj bububu. To, čo niekedy plakal Mirko R., že kde zoberie na stavbu Tatrovky, nie je problémom najväčším. To čo Majstrom z novín N povedal Bakoš teraz, som sa pýtal pléna na dialnice.info už dávnejšie. Vtedy, kedy sa rozbiehala terajšia várka tunelov na Slovensku. Aj podľa Bakoša nieto voľných slovenských tunelárov. Pochopil som, že slovenské personálne kapacity by stačili, lež všetci si strážia prácu a len tak zo slovenskej srandy /že Dúha ich na rok-dva potrebuje na Višňovom/ trvalé zmlvy so západnými firmami nepopretrhajú a zo stavieb v západnej a severnej Európe nepoutekajú. Remeta má len jednu istotu, že jeho Uranpres na HP-LL záskok za pôvodne plánovaný Metrostav raz dokončí. Predpokladám, že ako sa bude blížiť zmluvný koniec ukončenia úseku, bude rásť aj ochota konzorcia /teraz už hlavne Dúhy/ zaplatiť nápomocným väčším-menším subkám niečo viac. Hraničný “dekanský termín” po všetkých opravných termínoch však bude Silvester 2022, kedy uplynie 2014-20 plus 2 roky. Žeby tento termín Remeta nevyužil, keď využili to aj iní fešáci, čo sú v stavbárskom obore aj lepší ako on? Menovať netreba. Na Slovensku to je normálne, nikto sa za to hnevať nebude. Motoristická verejnosť nemá nárok…