AJ keĎ pri hubovej, bude T , tak dúfam, že hlavnú z D1 na I/18, bude ako hlavnú. A nie po viacerých havariach sa prebudia, a potom budu prerábať prednosti. Čo si pamätám, tak pri dočasnom napojení, vždy bola hlavná z dialnice. Jediná vínimka je snáď zjazd z “privádzača” v trusalovej. ALe tam je to vcelku dobre poriešené s dlhým pripájacím pruhom.
Vy ste týmto frostbitom fakt posadnutí. Slušne som vyjadril svoj názor. Nedávalo to logicky (a aj finančne) väčší zmysel proste preložiť tú cestu a zbúrať tú starú? Takto to budú musieť robiť na viackrát a bude sa tam viackrát meniť organizácia dopravy.
Ospravedlňujem sa ti za toho frostbita.
A ku tej prelozke, veru nedávalo by to zmysel, veď by si mal na začiatku a na konci šikanu, kde by bola znížená rýchlosť na 30 km/h. Na ceste 1. Triedy.
Keby tá cesta mala byť trvalá, tak tento elektrický stĺp by bol na inom mieste a nebola by tam takáto šikana
Toto je možné asi len na Slovensku. Skôr urobíme cestu okolo ako roky bojovať s distribučkou aby preložili 1-2 stĺpy.
To si nepochopil správne. Ten stĺp je na mieste, kde nebude zavadzať celkovému dielu. Je to nový stĺp, stačí si pozrieť Googlemaps. Červeným je náš stĺp.
Teraz keď vymysleli, že treba pôvodnú cestu zrekonštruovať, a pre zachovanie plynulosti premávky je potrebné spraviť preložku, tak na tej preložke urobili šikanu.
Prepáčte, dovolím si pripojiť svoj názor na tzv. odbočovací pruh. podľa mňa ide o dočasnú komunikáciu, pretože súčasnú komunikáciu je potrebné zdvihnúť aby sa dala napojiť na zjazdy z diaľnice. usudzujem to podľa toho, že oblúky zjazdov sú pri napojení na tú novú komunikáciu (odbočovací pruh) useknuté, čo projekte sa nenachádza a na fotografiách je pôvodná cesta o dosť nižšie ako nová (odbočovacia - napojovacia)
Bypas v Hubovej bude otvorený v piatok 20.6.
Ktovie koľko im bude trvať zrekonštruovať pôvodnú cestu.
Majú na to 3 mesiace
Inak, ja tomu nerozumiem. To je tento krátky úsek naozaj v tak zlom stave, aby to nepočkalo do otvorenia tohto úseku diaľnice? Alebo je to nutné práve kvôli tomu, aby sa po otvorení nezačal rekonštruovať priľahlý úsek cesty 1. triedy, kvôli ktorej by sa doprava potom zabrzdila. Vie niekto doplniť súvislosti?
Na FB sa dnes objavilo video z plnej prevadzky na kruhaci pri Likavke uz bez semaforov
dnes sa zacala frezovat uz polozena finalna vrstva asfaltu na uz zrealizovanom useku (aj ked este nesprejazdnenom) smerom na LM, dovod zatial neviem.
Isiel som dnes okolo, videl som, uprimne neviem aky to ma vyznam, pride mi to zvlastne..
Na moste 216 ponad Váh dnes odstavené finišery a valce, asi sa začne s pokládkou finálnej vrstvy, ak sa mýlim opravte ma.
Stavba určite ide do finále. Ale ešte je tam pár úsekov čo nemá prvú vrstvu.
Nové krátke, no nemenej zaujímavé video o jaskyni a so zábermi z oboch portálov tunela: https://youtu.be/nh3Q7Ixs9Ps?si=tUYCG-IAexdeafW5
Čo sa s ňou udeje? Ostane časť zachovaná, alebo sa musí celá odťažiť?
Iná vec… Pekne vidieť, ako sa pohli práce na svahu pred východným portálom.
dnes mali sprevádzkovať prepojenie pri hubovej. včera večer, som išiel okolo, ale nič tomu nenaznačovali, že by to dnes spustili?.