Tu nejde o Raza. Kandidatom na zupana Zilinskeho kraja je Igor Choma ( Štátny tajomník ministerstva dopravy - takze vybavit si termin otvorenia dialnice nie je problem).
Par dni pred volbami sa ukazat s Ficom a Razom ako “rozostaval” Slovensko, navyse u seba doma v kraji. V prieskumoch je druhy a nechyba mu vela.
To by sa musela v jeho prospech vzdať Anča, aby Choma bol dominantný na Kysuciach. Nateraz to na zmenu nevyzerá.
Keďže sú to “obranné” peniaze, tak to vyzerá, že 120 miliónov eur zabezpečili skôr Kaliňák a spol. svojim babráctvom na tej nemocnici v Prešove, kde je už údajne všetko v poriadku a nič nemešká…
A ďalších 105 miliónov “zabezpečí” blb na MF SR, ak dovolí nadkontrahovanie.
To píšem len preto, aby si niektorí nemysleli, že nímandi zrazu vybavili nejaké ďalšie peniaze neviem odkiaľ a ťahajú ich odniekiaľ z klobúka. V podstate sú to len presuny, ak nejaký projekt krachne.
nebudú, tie sa dejú stále dookola. Inak by nemohlo mať KDH v jednom prieskume 4,5 a v iom 8,5, republika v jednom 8 a v druhom 13 a pod. je to len istý druh masírovania voličov.
A to ani nemusia klamať, len trochu upraviť postup. tiež sa môžem opýtať 3tis ľudí a vyberiem si svojich 1400 aby mi vyšlo to čo práve potrebujem, resp. čo mi práve niekto zaplatí.
3.10. otvorenie pre verejnosť -bicykle, korčule… 4.10.sprejazdnenie úseku
ak to teda otvoria… pojdem napriklad v smere ZA-LM a budem sa chciet zastavit na salasi v Krajinke (takych bude mozno viac, plus tranzit do RK / smer Donovaly), to ako budeme krizovat schadzajucich z D1 v smere na ZA, vytvori sa tak zapcha pre tych, co budu chciet vyjst na D1 smer LM, nie? ![]()
odkial mas tento termin?
ano, ak budes pokracovat po I/18 na RK, budes davat prednost autam schadzajucim z dialnice, uz sa to tu preberalo davnejsie, dokonca som tu pridaval aj obrazok tej krizovatky spolu s dopravnym znacenim
Dnes rano pred 7mou v ratych spravach na SRO1 povedali ze oficialne sa ma otvorit dialnicny usek D1 Hubova-Ivachnova v OKT 2026 ale nepocul som dobre (hucala mi mikrovlnka) ci v prvej abo druhej polovici…
Určite to bude v prvej, keďže 24.10. sú už voľby a treba, aby info dosiahlo čo najviac ľudí.
zdroj info ?
Tie okna v protihlukovej stene maju aky zmysel?
podľa mňa, aby vodiči nešli ako v tunely. Troška denné svetlo, troška zmena, aby nezaspali. …aby vedeli kde sú.
Vzhľadom na to, že na ceste 59 sa zrejme do otvorenia diaľnice kompletne nevymení smerové značenie, je Dolný Kubín asi lepšia voľba kvôli zachovaniu kontinuity.
dufam ze to bude take ze pri 130 preblikavanie svetla od nizkeho slnka v tmavej stene ,to bude uplne ze naparadu
https://www.facebook.com/groups/888057391382934/posts/3081131082075543/?comment_id=3082219631966688&reply_comment_id=3082231111965540 tu Andrej Bohun pise, ze most sa kolauduje az po uplnom dokonceni… hmm
Rozhodnutie o povolení predčasného užívania vybraných objektov:
Teraz plynú lehoty a NDS má ešte určené povinnosti, ktoré musí splniť pred predčasným užívaním.
Toto konanie sa týka len určitých objektov v km 0,000 až km 6,050.
Napríklad pravý most na problematickom úseku je súčasťou iného konania. Tam by podobné rozhodnutie predpokladám malo prísť v najbližších dňoch…
3.10 otvorenie pre verejnost a 5.10. Pospolity lud…