D1 Hubová - Ivachnová | tunel Čebrať

9 rokov meskanie ,brutalne cosi.. to ziadna krajina na svete nieze v eu nezazila.. jazdit sa malo uz od 2017 a stale je otvorenie useku defacto v nedohladne kedze nikto nevie ako bude postupovat situacia s aktualnym miestom pri Likavke prip s moznymi dalsimi zosuvmi (chranboh).. asponze konecne zacali asfaltovat uzol a krizovatku Hubova, okrem Likavky ostatna cast useku vyzera byt hotova pripravena na otvorenie..

6 lajky

Dalsia hanba ze sa este nestavia turany - hubova. To je nieco neskutocne. Lutujem tích ludi co ziju v dotknutych obciach, budu to mat po otvoreni obchvatu RK velmi, velmi tazke.

2 lajkov

Mňa zaujala informácia o 4 jaskynných systémoch, objavených a čiastočne zasypaných. (2:30-2:50) Interesantné z pohľadu nestavania Sorošky.

2 lajkov

Veľmi pekné a detailné pohľady na stavbu. Čo sa udialo na 17:30 nad Liskovou - kam sa podel kus asfaltu v pravom páse ktorý už mal aj VDZ?

3 lajkov

No, ani prva havaria nebola. Odstavna plocha tam je vybudovana predbezne

10 lajky

nechcel som to tu rozoberať, ale keď už si začal: vyfrézoval sa kúsok asfaltu v pravom jazdnom páse a bohužiaľ vletelo tam auto. Bližšie to rozoberať nebudem (ani to, prečo tam vletelo auto a ani prečo je to vyfrézované).

7 lajky

pod tou odstavnou plochou sa nachádza ORL

3 lajkov

Ale mohol by si…:wink:

24 lajky

možno nechce, lebo v tom aute sedel on :joy:

2 lajkov

to FYI2023: veru nesedel, a nakolko som o tom vyfrezovanom useku vedel, tak by som siel vo vedlajsom jazdnom pase. Mozem ale napisat do sukromnej spravy.

1 lajk

Bolo by komické kebyže sa tam vydrbal vin diesel osobne.

14 lajky

Včera sa začalo s frézovaním ľavého jazdného pásu diaľnice od križovatky Ivachnová popri budúcom ľavostrannom odpočívadle Ivachnová až po koniec úseku diaľnice Hubová - Ivachnová (úsek v smere na ZA, ktorý je tohto času uzavretý).

14 lajky

mohol by si do súkromnej správy aj mne :slight_smile: toto by ma fakt zaujímalo.

dost odveci komentár, ale každý už ako cíti…

A tak nemyslel som to v zlom skôr na odľahčenie, verím že si to garip nezobral k srdcu :grin:

3 lajkov

Uz to garip niekomu posielal do sukromnej spravy? Ak hej postnite to prosim pre nas ostatnych potom sem. Diky

hej. myslím, že to pošle niekomu pre to aby to tu potom nemusel dať on :smiley:

beriem to tak že sa to už (nanešťastie) nedozvieme :smiley:

4 lajkov

Vyfrezovane kvôli zvlnenej vozovke, diera nebola označená…

Sú inak nejaké novinky k tomu pusteniu smeru LM → DK a MT → DK? Minulý týždeň sa tu písalo, že by sa to malo oznámiť, ale zatiaľ som to nikde nevidel.

Otvoriť príspevok na Facebooku
2 lajkov