D1 Hubová - Ivachnová | tunel Čebrať

Medzi nimi je odpocivadlo Turcianska Stiavnicka.

Uz sa to tu riesilo ale horsie je ze pokial sa nepostavi Ivachnova na druhej strane a odpocivadlo Turie tak aktualne po otvoreni Visnoveho a Cebrate budeme mat usek Hybe→ Povazska Bystrica bez odpocivadla s pumpou, co je nejakych 130km.

4 lajkov

Tak to je len koncept dopravoprojektu. ale vacsina pozemkov je vysporiadaná podľa tohto plánu. Od kruháku smerom doprava by sa to dalo realizovať, lebo to vlastní NDS. Skôr si myslím, že by sa to dalo riešiť po otvorení úseku a na stavbu by sa chodilo z 1/18.

Ak ide o pumpu tak ta je po oboch stranach v Ivachnovej (i ked jedna je mimo dialnice)

A pumpa je taktiež aj v Dolnom Hričove pri letisku.

1 lajk

tá benzínka pri kozom vršku, má problém, lebo sa z nej nedá dostať späť na dialnici, keď bude v prevádzke d1. OpenStreetMap

1 lajk

Ten spomínaný výjazd je samozrejme v pláne, dúfam, že sa do spustenia useku aj dorobi. Je to práca tak na týždeň aj s domalovanim VDZ a osadením značiek.

3 lajkov

22 lajky

To je blud. Chce to len normálne značenie. Autá sa môžu vrátiť z ČS na výjazd Bešeňová. Je to 400m, čo je štandardná zachádzka z nemeckých diaľnic na autohof. Netreba tam žiaden ďalší zjazd ani čerpačku.

Aktualne na Besenovej neodbocis z Ivachnovej na D1 smerom na RK. To je to, co treba dostavat. Chyba tam kusok cesty

5 lajky

Aha, tak beriem späť. Myslel som že je reč o novej križovatke 2km na západ. Toto chýbajúce odbočenie je ozaj nonsens aj keď chápem, že doteraz nebolo potrebné.

1 lajk

ono pôvodne s z RK, nedalo dostať do ivachnovej, takže ta odbočka nemala zmysel. V podstate priestor tam je, takže neostáva nám len dúfať, že to v blízkom horizonte upravia.

Sorry, nedalo mi to.

5 lajky

Prejazd krizovatka hubova

6 lajky

To ako chceli stihnúť do konca roka?

1 lajk

Realne vraj hrozi, ze usek nebude ani buduci rok…

4 lajkov

Tak tomu sa mi zase nechce veriť.

2 lajkov

Bolo to realne, keby nasadia tempo, tak s tymto sa tu necrckaju 4 chlapi a dve motyky, ale bolo by to hotove.

Horsie je, ze vrabce cvirikali, ze na zosuve su dalsie problemy, uvidime co povie garip.

4 lajkov

Takto, keď som tu pred rokom pridával foto vyburanych ríms a mostných záverov na inkriminovanom moste, už vtedy mi bolo jasné, že v tomto roku sa diaľnica otvárať nebude. A keď teraz viem, čo všetko sa ešte musí spraviť v danej problémovej lokalite, tak si ani len netrúfnem povedať, kedy sa úsek spustí do prevádzky. Viem len, že to nebude v marci ani v apríli 2026 ako to niekto prezentuje.
A áno, nastali nejaké ďalšie problémy počas vŕtania tryskovej injektaze (pozdlzna trhlina v strednom deliacom páse).

14 lajky

Toto je fakt zakliaty úsek. :confused:

Chudáci Ružomberčania.

3 lajkov

tak toto je uz vazne silna kava nech pachnu ti neschpaci z vahostavu odtial prec nech to nechaju skanskej rovno!oni to budu mat do mesiaca hotove.. nikdy nie je neskoro vypovedat zo stavby zhotovitela ak je neschopny a naschval predlzuje uz defacto hotovu stavbu!!! co je vela to je moc ale taku neschopnost a idiotskeho zhotovitela som vazne nevidel.. toto sa uz vazne rovna duhe na tretiu ne ze na druhu, remeta suvix co predvadza vahostav… mali by ich vylucit aj z kysuc tam to dopadne podobne pamatajte na moje slova co tu teraz pisem!!! je to banda idiotov neschopakov a tunelarov co najviac vytrieskat z kazdej stavby ich kredo.. strednu cast kysuc skanska bude mat hotovu a ostatok bude v prdeli na pol ceste este len nakoniec to bude musiet po vyluceni vahostavu tak ci tak dokoncit skanska strabag alebo niekto podobny lebo tam narazia na dalsiu kopu “necakanych” problemov aby si vydupali zo stavby co najviac

4 lajkov