zaasfaltovali tie docasne panely ktore boli v ulozene v smere od RK do LM a sposobovali kolony. a taktiez aj prechod a napojenie na pravu stranu dialnice pred opravovanym mostikom
doprava je uz vedena po tomto opravenom mostiku, zacinaju opravovat druhu stranu
Ale nie dva mesiacem, ale 6 tyzdnov. O stroji si pisal ze sa na stavbe objavil cca 2.jula. 42 dni to jest pri dlzke 3600 metrov bola priemerna pokladka 85m denne.
tak na tych foto to ma k dokonceniu este hodne daleko.. ved tam este len leju beton.. a z laveho dali akurat este len salung/ lesenie prave dole ,tak ale asponze makaju ..
add: prave pozeram ze tie foto co si dal su este z konca juna tak je sanca ze za cca 2 mesiace vyraznejsie pokrocili a uz tam ani lesenia nebudu, mohol by niekto nahodit uz aktualne foto som zvedavy aj na priestor za tymi kratkymi mostami ci uz to zrovnali bagrami a finisuju s vrstvami a pripravou na vozovku taktiez usek za estakadou pri Liskovej ten klucovy kde bolo donedavna len oranisko to zosuvne krizove pasmo snad aj tam vyraznejsie pokrocili uz
a co keby si si precital par prispevkov dozadu, popripade si otvoril odkazy na videa a fotky, mas tam aj dronove zabery z useku, kde su aj tebou spominane useky, ktore chces vidiet. A v Liskovej uz ziadne oranisko nieje, finisuje sa so sypanim zemnej plane, potom uz pridu na rad konstrukcne vrstvy.
tu mas nejake zabery z polovice juna: air.360pano.sk/240615_D1_ruzomberok/
garip - dikes za link. Ja som uz viackrat za posledne tyzdne pozrel to 360.airpano.sk ale vidim iba linky a zabery z Lietavska Lucka - Dubna Skala (posledne zabery z 08.06.24) ale Hubovu-Ivachnovu nevidim vobec. Az ked si poslal link, asi nesu verejne dostupne vsetky zabery…
urcite sa to na tomtuseku hybe. Ale tez ma zaujima ako je to s tym zarezom pred ZP… tam sa riesi geologia ak dobre pamatam, a preto sa caka s pracami… Mame nejake novinky ze co s tym?
nie, toto su fotky z JTR, stroj je momentalne stale odstaveny na konci JTR pred vyjazdom z vychodneho portalu, pisal som to sem 12.8.2024, teraz sa caka, dokym sa dokonci podkladna vrstva v STR, stroj sa potom presunie opat na zaciatok STR na zapadny portal a bude sa betonovat smerom ku vychodnemu portalu. Ak neveris, postnem ti sem foto toho stroja, ako je odparkovany na vychodnom portali.