dalsie nove info od ministra Dolezala, neviem ci sa mame radovat.. vyzera to vseliako finweb.hnonline.sk/ekonomika/21 … ame-priamo?
No ved si to Tu mal skopirovat ked to mas otvorene…
no ved mas tam video s nim, naco tu budem kopirovat obsah clanku ked to je to iste cierne na bielom co aj vo videu.. robia to skoro vsetky noviny tak ..ale kludne ak niekto ma cely clanok nech to sem nahodi
… lebo pre uzavreté hranice sa na Slovensko nevedel dostať predchádzajúci investičný šéf NDS… „Preto sme dočasne…"
alebo
[size=77]1344[/size]
Doterajsi investicny riaditel Hajek to mal dobre rozbehnute. Skoda ze ho vyhodili, kolegovia z kanalizacii sa zasa budu minimalne rok na NDS spametavat…
Hájek mal niečo dobre rozbehnuté? Veď skoro všetko mešká.
dnes MD A.Dolezal v relacii ide o pravdu youtube.com/watch?v=_G4eRWJn4XE
jasne ze Hajek mal nieco dobre rozbehnute, napr. toto: janmarosz.blog.sme.sk/c/525778/ … ciari.html
nastrcena firma EDGE Investment na vyberanie penazi zo statnej kasy, kryju to zatial uspesne geotechnickym monitoringom… uvidime dokedy.
Rozhovor s Andrejom Doležalom na Finwebe s Marcelou Šimkovou: Žiadna súťaž na staviteľa tunela? Minister Doležal: Priame zadanie je najhoršia možnosť finweb.hnonline.sk/ekonomika/21 … ame-priamo . Pani Šimkovú za názov článku Ak-bude-najhorsie-visnove-zadame-priamo radšej nepokomentujem
presadzovanie, rôznych mafianov a mafianky na MD nesvedčí o dobrej práci ministra, ale tlakoch zo strany straníckeho šéfa. Už vcelku chápem prečo marosz odišiel z funkcie štátneho tajomníka, bohu žial. On by určite netrpel takéto mafianske praktiky. Po veľkohubých vyhláseniach pred voľbami, na adresu mýtneho systému, som očakával razantné konanie po voľbách, no bohu žiaľ nič sa nedeje, a môžme sa len dohadovať prečo. Mafia funguje zrejme aj nadalej na MD:
Súhlasím. OĽANO mohlo zabojovať viac o tento rezort, kde by dosadili Marosza…smerovalo by to k lepšiemu.
cisla nepustia 53+13+12 je 78, 53+17+12 je 82.
Aspoň, že je zmena. Verím, že to najhoršie ako Počiatek sa už nevráti.
tak horsie ako on s vaznym to uz byt nemoze, obaja patria do lochu ,oni za to co vykonali by sa uz na slobode ani nemali pohybovat + skonfiskovat im vsetky nakradnute miliardy skoda len ze tato vlada mi pride na to “prilis makka” aby zacala kriminalnikov z byvalej ery natvrdo zatvarat, velka skoda.. este ani len nesplnili a neschvalili zakon o preukazovani povodu majetku co mala byt hned jedna z prvych veci po zvoleni.. zial nestalo sa..aspon zatial
pozri sa zákon o preukazovaní majetku je, stačí ho dôsledne naplniť. Presne tak podľa vyhlásení pred voľbami , konkretne čo sa týka myta, očakával som jednoznačné kroky, ale tuna pán minister nekoná, zrejme má silné väzby na skytool, takže ani nemôže. Keby novinári neodhaľovali aj v súčasnosti “mafiánov”, tak na MD ich už zopár by bolo zašitých, čo sa mi vôbec nepáči. V tom je minister slabý ako čaj.
Skytoolu je jedno komu uleje z vybraného, takže pri tých miliónoch je všimné pre každého zaujímavé
či sme si mysleli, že posledný cent zo štátneho ukradli tesne pred výmenou vlády?
Minister dopravy je zatial uplne cajovy, nic konkretne zatial neslubil, nespravil a vyzera, ze nejde hrat pre ludi a soferov, ale zasa len pre penazne zaujmy inych.
Ocakavam od neho jednoznacne skracovanie terminov tendrov a projektov a znizovanie cien.
Ôsma strana, a nič, [size=77]N[/size]evstali ani ostatní. No neuplynulo obligátnych sto dní novinárskych, len päťdesiatosem. [size=77]1354[/size]
Tak ešte 42 dní a potom už môžme začať pi… ndať?
aj ked to nie je celkom presne o tejto teme ale davam mu plne zaprvadu krasne to vystihol nas neschopny stat ako to tu cele roky desatrocia funguje este od cias komancov, do bodky suhlas! youtu.be/q7rEKP8A1Mg?t=1485